2777
2789

گوشیه سامسونگ بخرم یا آیفون ؟میخوام یه گوشیه عالی باشه تاحدود صد تومن میتونم هزینه کنم ولی هر چی کمتر بهتر ،مثلا آیفون ۱۳ و ۱۴ ارزونتره حدود شصت و هفتاد تومنه ،۱۶  که نود هست ،سامسونگ هم نمیدونم اصلا کدوم مدلش بهتره یه پیشنهاد میدین بهم من دنبال کلاس و ایناش نیستم میخوام کیفیت عکسش خوب باشه و باهاش فیلم ببینم و بازی کنم کار خاصی ندارم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

فقط بگم اگه ایفون خریدی پرومکس بخر عزیزم

کدوم مدلش ؟الان ۱۶, انتن دهی داره ؟یا کلا مدل های پایین ترش رو بخرم ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم باید ریجستر بشهولی خب ۱۴ پرومکس یا ۱۵ پرومکس هم قیمت کن۱۳ پرومکس بخری یکی دو سال بعد باید عوض ...

چرا عزیزم باید عوض بشه ؟

دیگه اپدیت نمیشن

چقدر بد یعنی مجبوری ؟بعد اون گوشیو کسی میخره ؟اینجوری ضرره که اینهمه پول بدی بعد از یه مدت کوتاه بدرد نخور بشه 

چقدر بد یعنی مجبوری ؟بعد اون گوشیو کسی میخره ؟اینجوری ضرره که اینهمه پول بدی بعد از یه مدت کوتاه بدر ...

می‌خرن عزیزم 

الان خواهرم ۱۳ پرو مکس داره 

و داره استفاده میکنه

اما فکر کنم دو سال بعد دیگه نشه اپدیت کرد

چون هر سال یه مدل جدید میده ایفون 

میخوای ۱۰۰ م پول بدی گوشی ک باهاش بازی کنی و فیلم ببینی اینا رو ک با ی گوشی ۱۵تومنی سامسونگم میشه انجام داد باقیشم بده طلایی چیزی 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

سلام اسی ...فوبیای شما با هیپنوتیزم درمان شد؟؟ داشتم دنبال راه درمان با هیپنوتیزم میگشتم تاپیک شما ر ...

عزیزم من فوبیا ندارم مشکل بلع دارم از بچگی داشتم قسمت دهانه مری من تنگه و نمیتونم هر چیزیو راحت قورت بدم ،هیپنوتیزم هم دو جلسه رفتم و پارسال یکو هشتصد پول دادم و واقعاااا چرت ترین چیز بود اصلا هیپنوتیزیمی در کار نبود فقط یه سری اراجیف بهم گفت دکتره و منم کاملا آگاه و بیدار بودم پول دور ریختنه فقط