2777

حتی یه شال رو هم نمیتونم نتی بخرم

میگم اول باید بپوشم اگه بهم اومد و خوشم اومد بخرم

نه که اول بخرم بعد بپوشم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوشم نمیاد اگه مجبور شم اینکارو‌ میکنم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

کل لذت خرید ب گشتن تو پاساژا و بازاراس

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ب‌نظر منم همینه. اصلا نتی‌ احساس غربت میکنم.

اره بابا چیه این گوشیا لذت زندگی رو ازمون گرفتن

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

من لباسو حضوری میخرم ولی لباس زیرو انلاین چون یکم خجالت میکشم😁 و اصلا نمی تونم دقت کنم کدوم بهتره 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️