2777
2789
عنوان

برای چهلم مشکی بپوشم بده❓❓

170 بازدید | 17 پست

فردا ناهار چهلم یکی از فامیلای دورمونه بعد مشکی بپوشم بده؟ چون لباس مناسب و پوشیده برای فامیلای پدریم هستن ندارم

ولی اخه چهلم همه مشکی نمی پوشن چیکار کنم؟ 

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

وا

همه مشکی میپوشن دیگه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مراسم ختم حتی اگه سالگرد هم باشه باید مشکی پوشید 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

باااااید مشکی پوشید 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چهلم همه مشکی شون رو کم کم درمیارن

توی مراسم ک نه!!

وقتی چهلم رو میگیرن، همه مشکی پوشیدن

بعد شب برای خانواده مرحوم لباس میبرن مشکی‌شونو درمیارن

اگ نه توی مراسم ک همه مشکی پوشن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چهلم همه مشکی شون رو کم کم درمیارن

اون بعد از اتمام مراسم هست که میرن لباس سیاه در میارن

بعضیا درمیارن بعد میرن سرخاک 

و یا بعد از بهشت زهرا میرن درمیارن میرن خونه صاحب عزا لباسای اونارو درمیارن

وگرنه توی مسجد یا سالن یا هتل کسی با لباس رنگی نمیاد زشته

اون بعد از اتمام مراسم هست که میرن لباس سیاه در میارنبعضیا درمیارن بعد میرن سرخاک و یا بعد از بهشت ز ...

رنگی در اون حد منظورم نبوده مثلا نسکافه اینا با سفید که نمیرم

کوچولوام درخواست ندین🫠😂