2777
2789
عنوان

یه رفیق دارم خیلی ادم مزخرفیه

155 بازدید | 13 پست

من خیلی کمکش کردم حتی یه جاهایی ک با نامزدش به مشکل خورد خودم درستش کردم مشکلشونو هرجا گیر کرد باش اومدم حالا که خودم به مشکل خوردم یه تکونی به خودش نمیده الان چند روزه بهش میگم زنگ میزنم جواب نمیده و فلان پیام میده خودت حلش کن دیگع 😑😑😑😑

واقعا که به هرکی خوبی کنی و تحولیش بگیری سره مشکلاتت میره 

با افتخار کوردم🦋🌸😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفیق واقعی اینجا باید بشناسی 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

رفیق منم همین بود

تقریبا یه سال پیش یه مشکلی برام پیش اومد یه توجیه مسخره نوشت

سین زدم تا همین الان جواب ندادم 😂

خیلی سخته

تا یه مدت اصلا نمی‌تونستم کوچیک ترین خوبی ای به کسی بکنم

شد تجربه دیگه برای هیچکس صد خودم رو نمی‌ذارم

هی نگو اندازه موهای سرم رفیق دارم وقتی یه مشکلی برات پیش بیاد و درخواست کمک کنی تازه می فهمی چقدر کچ ...

افرین🙏🏻

خودش مشکلات زیاد داره کافیه بیاد درخواست کمک کنه ازم

خودمو میزنم. به کوچه علی چپ

با افتخار کوردم🦋🌸😎

رفیق کیلو چنده هیچوقت از ته دل نتونستم به کسی اعتماد. کنم همشون در نهایت سود خودشونو میخوان

ادمای مزخرف منو بگو چقد کمکش کردم

بدرک مشکلا بدتر میاد سراغش من دیگه کاریش ندارم اسکلو

با افتخار کوردم🦋🌸😎

ادمای مزخرف منو بگو چقد کمکش کردمبدرک مشکلا بدتر میاد سراغش من دیگه کاریش ندارم اسکلو

همیشه به چشم سرگرمی به دوستات نگاه کن منظورم اینه توقع نداشته باش یا فکر نکن مثل خواهرته و .. اینجوری کاریم کرد دلت نمیشکنه

🤍🌱
همیشه به چشم سرگرمی به دوستات نگاه کن منظورم اینه توقع نداشته باش یا فکر نکن مثل خواهرته و .. اینجور ...

قطع ارتباط با همچین ادمایی بهترین راهه

با افتخار کوردم🦋🌸😎