2777
2789
عنوان

دلم هوای بهاری میخواد

87 بازدید | 22 پست

خدایا مردیم از گرما 

یه نسیمی ، وزشی ، بادی بودی چیزی 

سر ظهر دو ساعتم برقا میره ،قشنگ مغز پخت میشیم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

همین الان برق نداریم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

++++++++++++++++++حققققققق

من دیگه نمیکشممم ی هفتس پشت هم از گرما سردرد دارم پاییزو میخوووام

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
تهران فقط پاییزش خوبه بهارم گرمه واسه همین ارزوی بهار ندارم

کرجم بنظرم تا اوایل تیر هوا عالی بود من حتی کولرم نمیزدم شب هم که هوای خنک و گاهی سرد داشتیم 

++++++++++++++++++حقققققققمن دیگه نمیکشممم ی هفتس پشت هم از گرما سردرد دارم پاییزو میخوووام

منم همش سردرد چسمام خشک مداوم چشمام قرمز و خون می افته 

منم همش سردرد چسمام خشک مداوم چشمام قرمز و خون می افته

واقعا گرمه

واسه ما پنج تا هشت میره جوری گرمه ک روزی ده بار میگم برم خودمو بکشم گرما رو تحمل نکنم🤣🤣

واسه منی ک تو برفم با، ی شومیز زپرتی میرم این گرما خیلی سنگینه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
تهرانم امسال تا خرداد خوب بود ولی اره یهو گرم شدولی کرج همیشه خنک تر از تهران هست

الان دما تهران چنده؟ 

میخوام کلمو بکوبم دیگه دیوار از گرررما😭😭😭😭🥲🥲🥲حالا دوستم خارج از کشوره دیروز میگفت اونجا هواش ...

دیروز ساعت ۱۱ تو تاکسی بودم ، کولرش خاموش پنجره ها پایین 

وقتی باد میزد تو صورتم حس میکردم جلو کوره وایستادم 

رسیدم خونه صورتم کامل قرمز شده بود