silhoutte مدیر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 عنوان رابطه با وجود بچه | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 45 پست عذرخواهی میکنم اما ما دو تا بچه بزرگ داریم بیشتر شبا بیدارن خونمون هم اونقدر بزرگ نیست اونا هر کدوم ی اتاق دارن ما تو پذیرایی میخوابیم ولی نمیتونیم ارتباطی با هم داشته باشیم شاید چند ماهی هست که نداریم شما این تجربه رو نداشتید چیکار کردید؟ 1404/05/07 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مووووووووووو عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7605 دانشگاه میرن اما خب شوهرمم صبح زود میره سرکار تا ساعت ۷ اینا که بچه ها برمیگردن خب گاهی میتونه نره یا دیرتر بره زودتر بباد غیر اینا اتاق خواب برا خودتون یکی بردارین کارتون اشتباهه لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰
3628shahla عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 348 خیلی بزرگ نکن، بلیط سینما بگیرید عین من، اگه پسر هستن برن دو ساعت گیم نت بازی
silhoutte مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 برا منم یکی ۱۸ یکی ۱۵ اعه بزرگن دیگه😅ما با وجودی که اتاقمون جداست تا ترس ولرز کارمون انجام میدم همس ... اخخ آره برای شما هم بزرگن که😄واقعا خیلی سخته شما حتما اتاق جدا دارید ما تو پذیرایی یهو تشنشون بشه بخوان بیان بیرون میبینن
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4519 عزیزم ممنون از نظرتون اما دخترم بیست سالشه پسرم 22 فکر نمیکنم درست باشه تو یه اتاق باشن هرچند خواهر ... ولی برا من دوتا بزرگا همجنسن راحتن با همدیگه کار شما سختره
silhoutte مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 خب گاهی میتونه نره یا دیرتر بره زودتر بباد غیر اینا اتاق خواب برا خودتون یکی بردارین کارتون اشتباهه آره همون چند باری هم که شده همینکارو کردیم
silhoutte مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 خیلی بزرگ نکن، بلیط سینما بگیرید عین من، اگه پسر هستن برن دو ساعت گیم نت بازی یکی دختره یکی پسر دیگه باید از این ب بعد بفرستمشون بیرون😄
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4519 اخخ آره برای شما هم بزرگن که😄واقعا خیلی سخته شما حتما اتاق جدا دارید ما تو پذیرایی یهو تشنشون بشه ب ... میدونم گلم درکتون میکنم وسط پذیرایی اصلا امکانش نیست استارتشم نزنی یهو میرسن بیا حالا جمعش کن😂
silhoutte مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 ولی برا من دوتا بزرگا همجنسن راحتن با همدیگه کار شما سختره بله دقیقا سنشون هم کم نیست بگم برم تو یه اتاق
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37906 عزیزم ممنون از نظرتون اما دخترم بیست سالشه پسرم 22 فکر نمیکنم درست باشه تو یه اتاق باشن هرچند خواهر ... خدا حفظشون کنه . ماشاالله . یکیشون رو زن بده یا شوهر کنه ان شا الله 😄به نظرم توی این سن دیگه انقدرا خودشون متوجه شرایط شما هستن . اتاقشون رو یکی کنید وسایل و این چیزا نهایتش پسرتون شبا توی هال بخوابه . اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
silhoutte مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 میدونم گلم درکتون میکنم وسط پذیرایی اصلا امکانش نیست استارتشم نزنی یهو میرسن بیا حالا جمعش کن😂 دقیقا🤣😭
silhoutte مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 885 خدا حفظشون کنه . ماشاالله . یکیشون رو زن بده یا شوهر کنه ان شا الله 😄به نظرم توی این سن دیگه انقدرا ... ممنونم عزیزم آره دیگه باید یکیشونو بفرستم بره😂بازم باهاشون صحبت میکنم امیدوارم راضی بشن هر کدوم کلی هم وسیله دارنممنونم از راهنماییتون
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9617 آخه دختر و پسرم بزرگ شدن هیچکدوم راضی نمیشن میگن اتاق شخصی میخوایم کلافه ام اصلا از اول بنا رو درست نگذاشتید شما در اولویتید
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9617 دقیقا🤣😭 پارتیشن چوبی بگیرید حداقل بخشی از هال رو شبا خصوصی سازی کنید
asalijoon عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 9617 عزیزم ممنون از نظرتون اما دخترم بیست سالشه پسرم 22 فکر نمیکنم درست باشه تو یه اتاق باشن هرچند خواهر ... خودتون چند سالتونه؟ شما و همسرت؟