2777
2789
عنوان

رابطه با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 45 پست
دانشگاه میرن اما خب شوهرمم صبح زود می‌ره سرکار تا ساعت ۷ اینا که بچه ها برمیگردن

خب گاهی میتونه نره یا دیرتر بره زودتر بباد غیر اینا اتاق خواب برا خودتون یکی بردارین کارتون اشتباهه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا منم یکی ۱۸ یکی ۱۵ اعه بزرگن دیگه😅ما با وجودی که اتاقمون جداست تا ترس ولرز کارمون انجام میدم همس ...

اخخ آره برای شما هم بزرگن که😄

واقعا خیلی سخته شما حتما اتاق جدا دارید ما تو پذیرایی یهو تشنشون بشه بخوان بیان بیرون میبینن 

اخخ آره برای شما هم بزرگن که😄واقعا خیلی سخته شما حتما اتاق جدا دارید ما تو پذیرایی یهو تشنشون بشه ب ...

میدونم گلم درکتون  میکنم وسط پذیرایی اصلا امکانش نیست استارتشم  نزنی یهو میرسن بیا حالا جمعش کن😂

عزیزم ممنون از نظرتون اما دخترم بیست سالشه پسرم 22 فکر نمیکنم درست باشه تو یه اتاق باشن هرچند خواهر ...

خدا حفظشون کنه . ماشاالله . یکیشون رو زن بده یا شوهر کنه ان شا الله 😄

به نظرم توی این سن دیگه انقدرا خودشون متوجه شرایط شما هستن . اتاقشون رو یکی کنید وسایل و این چیزا نهایتش پسرتون شبا توی هال بخوابه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدا حفظشون کنه . ماشاالله . یکیشون رو زن بده یا شوهر کنه ان شا الله 😄به نظرم توی این سن دیگه انقدرا ...

ممنونم عزیزم آره دیگه باید یکیشونو بفرستم بره😂

بازم باهاشون صحبت میکنم امیدوارم راضی بشن هر کدوم کلی هم وسیله دارن

ممنونم از راهنماییتون