2777
2789
عنوان

رابطه با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 45 پست

بدون اتاق واقعا نمیشه اونم با بچه های این زمونه که چشم و گوششون بازه تو نی نی سایت خیلیارو دیدم کشیک میکشن ببینن پدر و مادرشون چیکار میکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوتا بچه بزرگ دارم هر دوشون رو گذاشتم یه اتاق یه اتاقم برا خودمونه 

البته بچه هام ۳ تان یکیشون کوچکتره ۵ ساله اس اونم باهاشون میخوابونم 

اینجوری که نمیشه پدر مادر وسط هال بخوابن اصلا شدنی نیست

بدون اتاق واقعا نمیشه اونم با بچه های این زمونه که چشم و گوششون بازه تو نی نی سایت خیلیارو دیدم کشیک ...

متاسفانه چند سال پیش دخترم دید البته حین رابطه نبودیم از اون ب بعد دیگه واقعا چشممون ترسیده به وقت نبینن بچه ها

یک اتاقو برا خودتون برداریداصلا درست نیست پدر مادر تو هال بخوابنحتی اگه بچه هاتون از دو جنسیتن یکی ا ...

آخه دختر و پسرم بزرگ شدن هیچکدوم راضی نمیشن میگن اتاق شخصی می‌خوایم کلافه ام اصلا

یه چندساعتی که میرن بیرون خرید کلاس حالا خونه عمه خاله یا دایی اون موقع اوکی کنین

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

به نظرم اشتباه در شیوه زندگیتون هست . اتاق بچه ها اگر مشترک باشه از نظر تربیتی تاثیرات مثبتی براشون ...

عزیزم ممنون از نظرتون اما دخترم بیست سالشه پسرم 22 فکر نمیکنم درست باشه تو یه اتاق باشن هرچند خواهر و برادرن