2777
2789

هرکسی دور و برمه میدونم برای صلاح خودمه که یه سری چیزا رو هی تذکر میدن ولی خدا شاهده منم دشمن بچم نیستم میدونم یه چیزایی رو از الان حس میکنم به دنیا بیا همه سمت خودشون میکشنش وابسته خودشون میکنن منو از بچم دور میکنن حالم گرفتست امروز خیلی فکر کردم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره

بچم دنیا اومد بغل هیشکی نمیموند

حتی مادر و خواهر خودم

الانم کسی بمن چیزی بگه چنان با نیش جواب میده😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانم گفتم میخواد سیسمونی بگیره هزینشو بده تا خودم بگیرم یا اینکه اصلا نگیره خودم بگیرم ولی گیر داده خودش باید بگیره اونم به سلیقه خودش انگار من حق دخالت ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به مامانم گفتم میخواد سیسمونی بگیره هزینشو بده تا خودم بگیرم یا اینکه اصلا نگیره خودم بگیرم ولی گیر ...

استفاده نکن مال خودتو بگیر بزار جاش 

تو اینجور چیزا کوتاه نیا اگه حس خطر می‌کنی و صرفا حسادت زنانه نیست

خودت باش.
ارهبچم دنیا اومد بغل هیشکی نمیموندحتی مادر و خواهر خودمالانم کسی بمن چیزی بگه چنان با نیش جواب میده� ...

عزیزدلم خداکنه بچه منم همین بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استفاده نکن مال خودتو بگیر بزار جاش تو اینجور چیزا کوتاه نیا اگه حس خطر می‌کنی و صرفا حسادت زنانه نی ...

قطعا همینکارو میکنم

بهم گفت برای بچه دومت به سلیقه خودت بگیر

ذوقی که ادم برای اولین بار بچه شدن رو داره و اولین باری که میخواد براش خرید کنه فرق داره خداکنه هیچکس این حس قشنگو از یه مادر نگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی کن بابا حساس نشو مامان من که میگه دنیا بیاد دیگه کاری با تو ندارم😁

به منم همینو میگن هم خانوادم هم دوستام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطعا همینکارو میکنمبهم گفت برای بچه دومت به سلیقه خودت بگیرذوقی که ادم برای اولین بار بچه شدن رو دار ...

نمی‌دونم چرا آدما عادت کردن چیزایی که توی دل خودشون مونده رو با داشته های بقیه خالی کنن

خودت باش.
نمی‌دونم چرا آدما عادت کردن چیزایی که توی دل خودشون مونده رو با داشته های بقیه خالی کنن

دقیقا حرف دلمو زدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40