2777
2789

اخه ابله مگه متجاوز به بچه ۵ ۶ ساله رحم میکنه 

تو حالا هی از ترس برو تو سوراخ موش باشه 

اخه نمیترسی اینقد راحت میای میگی حقشه یروزی سر بچه ۵ سالت بیاد؟

اخه اون عقلتون که ناقص هست به درک 

اون زبانتون نیش چه ماری داخلشه اینقد راحت این چیزارو میگید

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

کی گفت گفت سر بچه پنج سالت بیاد؟

کسی نگفت سر بچه پنج سالت بیاد 

طرف اومده میگه کسی که اونطور لباس بپوشه حقشه تجاوز بشه بهش

میگم نمیترسی ی روزی یکی با بچت اینکارو کنه 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

با آدما بی نزاکت دهن ب دهن نشید ادم حس میکنه نجس شده

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
کسی نگفت سر بچه پنج سالت بیاد طرف اومده میگه کسی که اونطور لباس بپوشه حقشه تجاوز بشه بهشمیگم نمیترسی ...

باشه بابا هزارتا تاپیک راجبش زدین بس کنین اه 

اون کاربر تحریکش کزد اونم از حرص دادنش گفت ول کنین دیک

والا من خودم حجاب کامل دارم 

ولی هیچوقت نیومدم پاچه بقیه دخترارو بدرم که چراااا تو حجاب نداری که مبادا شوهر من نگات کنه 

بعد امثال اینا..

کی اینو گفت؟ 

درمورد پوشش یسزی زنا گفت که وتقعا بد و زننده هستن و اراذل و اوباش رو جذب خودشون میکنن و بهشون ازار میرسوننو گفت 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

هر آدمی از طرز صحبتش سطحش مشخصه دیگه..

اینا هم اومدن فقط توهین و نفرت پراکنی کنن.

دهن به دهن نشید باهاشون.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹