2777
2789
به حرف بقیه زیاد گوش نکن چیزی که دکترت گفته رو انجام بدهناامید نباش من خودم این دوره رو گذروندمان شا ...

انشالهه دکترم گفت 9 مرداد برم آزمایش خون و بی بی چک اصلا نزنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جنین بلاست همه میگن باید حداقل یه هاله مینداخت 7 سال درگیرم این همه آمپول و درد کشیدن

عزیزم شما قبل ای وی اف لاپاراسکوپی نکردین؟ لوله هاتون قبلا گفتید چسبندگی داشته هیدرو بود یا فقط سالپنژیت؟

عزیزم شما قبل ای وی اف لاپاراسکوپی نکردین؟ لوله هاتون قبلا گفتید چسبندگی داشته هیدرو بود یا فقط سالپ ...

من نه عزیزم انجام ندادم این چیزشو نمیدونم والا فقط میدونم یه لوله م گفتن کلا چسبندگی داره و از بین رفته

اون یکی لوله هم چسبندگی کم بود گفتن چون قبلا عمل روده شدم برام لاپاراسکوپی خطرناکه و نمیشه انجام داد

من نه عزیزم انجام ندادم این چیزشو نمیدونم والا فقط میدونم یه لوله م گفتن کلا چسبندگی داره و از بین ر ...

واقعا کجا ای وی اف کردین؟ آزمایش ندادی ببینی مثبت شده یا نه؟ اصلا دکتر عکس رنگی رو نگاه کرد

واقعا کجا ای وی اف کردین؟ آزمایش ندادی ببینی مثبت شده یا نه؟ اصلا دکتر عکس رنگی رو نگاه کرد

بیمارستان پارسا.نه فردا ازمایش باید بدم امروز باز بی بی منفی شد. اره نگاه کرد مگه میشه عکس رو نبینه.

بیمارستان پارسا.نه فردا ازمایش باید بدم امروز باز بی بی منفی شد. اره نگاه کرد مگه میشه عکس رو نبینه.

حالا ان شاء الله که مثبت هستی ،منم میخام برم ای وی اف کنم دکترم اصلا عکس رو نگاه نکرد گفت اول لاپاراسکوپی بعد میفرستم سیکل ای وی اف

حالا ان شاء الله که مثبت هستی ،منم میخام برم ای وی اف کنم دکترم اصلا عکس رو نگاه نکرد گفت اول لاپارا ...

دکترت کیه؟تهرانی؟

بنظرم اگه دکترت خوبه ب حرفش گوش کن