2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تصمیم تو برام مهم نیست

181 بازدید | 20 پست

بحث افتاد سر این موضوع که اگر کسی تصمیمی رو بگیره برای قطع ارتباط با خانواده همسرش یا حتی خودش اون همسر باید چه رفتاری داشته باشه آیا به تصمیم همسرش احترام می‌ذاره پشتش می‌مونه یا نه 

(((((ما اصلاً سر حرفمون با خودمون نبود داشتیم راجع بهش حرف می‌زدیم فقط که دیدگاهشو بدونم)))))

بعد نامزد من برگشته میگه اگر روزی همچین اتفاقی برای کسی بیفته به نظر من اون دو نفر حق جدا دارن برای تصمیم گیری 

یعنی برای مثال اگر زن با خانواده همسرش قطع ارتباط کرده ، اون مرد صلاً براش اهمیتی نداره که خانمش قهر کرده یا نه به هر حال خانواده‌اش و باید بره برای دیدنشونو روشونو خط نکشه یعنی در واقع بهت قهر همسرش حتی یه ذره هم اهمیت نمیده به این تصمیمی که همسرش گرفته و خودشو کاملاً جدا می‌دونه 

در واقع نظرش اینه که هرکس تصمیم جدای خودشو داره و کاری که خودش بخواد انجام میده

ولی خب من مخالفم میگم خیلی زشته که اینجوری کسی بخواد پشت تصمیم همسر خودشو خالی کنه و در کمال بیشعوری بخواد بره کاریو انجام بده که همسرش منع کرده 

حالا به نظر شما حق با کدوممونه؟؟ لطفاً توهین نکنید فقط محترمانه نظر بدید 

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش منم یکم مث تو فک میکنم

البته اگه بحث جدی باشه

نه دعواهای بیخودی

مثلا فک کن از رو حسادت بیان بگن زنت خرابه فلانه مادر زنت خرابه

بعد تو ناراحت شی قهر کنی.شوهرت بگه نه من خانواده م ول نمیکنم

خب این بی غیرتی نیست؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اولا که قطع ارتباط با هر دو خانواده کاملا غلطه

شما میتونی رابطه رو مدیریت و محدود کنی

اما اگه کار به اونجا رسید حرف همسرت درسته 

طرف که نمیتونه خانوادهش رو کامل کنار بذاره مطمئن باش همچین کاری خشم بدی برات میاره

یعنی اگه همسرت بخواد با خانوادت قطع ارتباط کنه توهم میگی چشم منم قطع ارتباط میکنم باخانوادم بخاطر تو ...

اگر واقعا همسرم حق داشته باشه خانوادم بهش بی‌احترامی کرده باشن و در حقش بدی کرده باشن آره باهاشون برخورد می‌کنم

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

میدونی چرا دوتا دیدگاه متفاوت دارید؟؟ چون بدون اینکه خودتون بدونید دارید فقظ درمورد خانواده همسرت صحبت میکنید ، هم تو هم اون . اگه شوهرت تو ناخوداگاهش میتونست اون روزی رو ببینه که با خانواده تو بحثش شده و تو میری خانوادتو بهشون سر میزنی میتونست درک کنه چی میگی.

باز هر دعوایی رو ادم یه نسخه براش نمیپیچه ، بستگی به شرایط آدم عمل مبکنه

میدونی چرا دوتا دیدگاه متفاوت دارید؟؟ چون بدون اینکه خودتون بدونید دارید فقظ درمورد خانواده همسرت صح ...

من حالا به این اشاره نکردم ولی برگشت نامزدم گفتش که حتی اگر من با خانواده تو بحث کرده باشم تو حق داری که با خانوادت در ارتباط باشی به هر حال اونا خانواده تواند منم قرار نیست تو رو منع کنم و تو هم باید همچین اجازه‌ای رو بهم بدی و همچین احترامی برای نظر من بذاری ولی من باهاش مخالفم 

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝