دیشب با شوهرم دعوامون شد و بهم گفت برو دیگه نمیخوامت اتاقیم ک طلاهام داخلش بود رو قفل کرد ک نتونم برم برشون دارم،زندگی شوهرم خلاصه شده تو خانوادش همه چیشو میده برا خانوادش،هیچ وقت من هیچ جای زندگیش نبودم ولی خانوادش نفرای اول زندگیش بودن، من اومدم خونه پدرم و دیگه قصد برگشت هم ندارم،چون حتی شوهرم بیمه اشو هم پرداخت نمیکنه ک ب فکر ایندمون باشه، با حساب پدرشم کار میکنه، هیچی ب نام خودش نداره، حتی بیمه نامه ماشینشم ب نام باباشه حاضره بخاطر یکی ک هیچ جای زندگیمون نیست بهم بد و بیراه بگه، فحاشه،بددهنه قبلا هم دست روم بلند کرده،فقط پشیمونم ک ۴ سال از عمرم رو گذاشتم براش
خداروشکر کن که فقط ۴سال بوده و نیومدی بگی حیف جوونیم که ۴۰سالش تو خونش گذشت .....
اینجور ادمها از اول ثگقصدشون طلاق دادن خانم هاشون هست همه چی هم برنامه ریزی شده اس، یا زندگیتو کن یا هم نمیتونی جداشو چون تغییری توی۸۰درصدشون ایجاد نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
همه زندگیا پر مشکله نمیشه که طلاق گرفت باید با محبت جذبش کنی طلاق به این راحتی نیست که با این قوانین مردسالارانه کلی باید بریا بیای نابود میشی بنظرم بگزد اسی با گفتگو حل کن
پارسال کتکم زد رفتم شکایتش کردم،اما بازم برگشتم بهم قول داد زندگیمون رو درست میکنه،اما بعد اون جریان ...
ببین کلا به مردها نباید غر زد و انتقاد کرد باید با مخبت بدون طلبکارانه بودن حرف زد من مثلا نامزدم پیام دیر داد نگفتم چرا پیام ندادی فقط گفتم کلی دلتنگت شدم و خوبیم خیلی منظورم اینکه حتما یه جوری از خودت دورش میکنی باید قلقشا بدونی
ببین کلا به مردها نباید غر زد و انتقاد کرد باید با مخبت بدون طلبکارانه بودن حرف زد من مثلا نامزدم پی ...
دیگه توان ندارم،هربار با زبون خوش و مهربون بهش گفتم ما اینده میخوایم،حتی بیمه رو انداختم زیر زبونش برا اینده خودش ولی میگه از عمد نمیدم،شوهر من داره کاری میکنه ک اگه رفتم دادگاه هیچ ادعایی نتونم کنم، و اونم اعسار بزنه نهایتش بگه من بیکارم ک بدون مهریه و طلا طلاقم بده
دیگه توان ندارم،هربار با زبون خوش و مهربون بهش گفتم ما اینده میخوایم،حتی بیمه رو انداختم زیر زبونش ب ...
عجب باید دلیل سرد شدنشا فقط بفهمی اینا بخاطر اینکه سرد شده ازت گلم ولی تاجایی که میتونی بازم سعی کن با محبت و گفتگو حلش کنی طلاق راه خوبی نیست مگه اینکه توانشا داشته باشی سریع طلاق بگیری خانواده عالی با وضع خوبی داشته باشی سنت کم باشه بتونی ازدواج کنی
عجب باید دلیل سرد شدنشا فقط بفهمی اینا بخاطر اینکه سرد شده ازت گلم ولی تاجایی که میتونی بازم سعی کن ...
دردش فقط خانوادشه،بهش میگم همه چیتو گذاشتی برا خانوادت بدون اینکه ب خودمون فکر کنی میگه ت ب خانوادم توهین کردی، هرکسی ب خانوادم توهین کنه دیگه نمیخوامش و من میدونم اینا همه بهانه اشه
دردش فقط خانوادشه،بهش میگم همه چیتو گذاشتی برا خانوادت بدون اینکه ب خودمون فکر کنی میگه ت ب خانوادم ...
خوب دیگه عزیزم گفتم که نباید غر زد و گله کرد باید غیرمستقیم میگفتی وای من دلم این لباسا میخواد و اینا دیگه یکم میونه تون بد شده بنظرم یه مدت مخل نده بعد آشتی کن کلا حرفی از خاتوادش نزن و گله نکن ببین چی میشه