2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خودتون باشوهرتون هماهنگ کنید به نظر من اگ بگذره نشون بدیه چون جای مادرتون هستن و احترام گذاشتن بهشون هم اونارو خوشحال میکنم هم شوهرتونو

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 

روز مادر دعوتت  کنن که شما بری تبریک بگی بهشون؟  باید خودت بری عزیزم ..یا شب قبل برو یا همون روز مادر دیرتر بری زیاد قشنگ نیست از مزه میافته

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
نه دعوتت نمیکنن،خودت با همسرت هماهنگ کن زنگ برنید برید خونشون

خودم میتونم پاشم تنهایی تا اونجا رو برم یا باید حتما با شوهرم قرار بذارم بیاد دنبالم  و با هم وارد خونه بشیم؟

خودم میتونم پاشم تنهایی تا اونجا رو برم یا باید حتما با شوهرم قرار بذارم بیاد دنبالم  و با هم و ...

خب اگه با هم باشید قشنگتره ولی ایرادی نداره اگه تنها برید ،در هر صورت با همسرتون مشورت کنید

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤