2777
2789
عنوان

avm رحم

488 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من سال قبل بعد سقط بهم گفتن رحمت avm شده و باید رگ سوزونده بشه خیلی روزهای سختی بود اگر برای عمل میرفتم کلی عوارض بعد عمل داشتم و اگر نمی‌رفتم دکترا میگفتن هرلحظه ممکنه خونریزی کنی و جونت در خطره ،ولی صبر کردم برای عمل نرفتم و خدا کمکم کرد و مشکلم خودش برطرف شد از اون موقع خیلی دلم میخواست بیام نی نی سایت به شما هم بگم اگر این مشکل برای کسی مطرح کردن عجله نکنین و همینطور چندتا سونوگرافی مختلف برین 🤗امیدوارم هیچ کس براش مشکلی پیش نیاد 🌹

سلام گلم منم بعد از سقط این مشکل واسم پیش اومده ۲۰ روزه ک سقط کردم رفتم دکتر مسیح ک اهوازه گفت باید ففول و آموکسی بخورم یکماه دیگه برم پیشش مجددا الان نمیدونم برم تهران یا منتظر بمونم یکماه تموم شه برم پیش دکتر مسیح ...هیلداخانم اگه پیاممو خوندی میشه راهنماییم کمی و اینکه بگی چیکارا کردی ک خوب شدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم منم بعد از سقط این مشکل واسم پیش اومده ۲۰ روزه ک سقط کردم رفتم دکتر مسیح ک اهوازه گفت باید ...

سلام عزیزم به منم گفتن احتمالا avm بعد از 70 روز با اولین پریودی دفع شد ولی من اصلا خونریزی نداشتم تا چهل روز، بعد از چهل روز لکه بینی شروع شد کم کم آزمایش تیتر بتا میدادم میومد پایین بعد پریود شدم بعد از سه روز خودش افتاد ام... اول میگفتن رگ خونی زیاد داره... تا رفتم بیمارستان ارش گفتن اصلا اشتباه avm تشخیص دادن چون همه سونوگرافی های شهرستان میگفتن avm احتمال خون ریزی شدید و برداشتن رحم و حتی مرگ هم هست .دکتر سونوگرافی تهران خانم لیلا بیانی البته بگم اگه بقایا داشته باشه رگ های خونی داخل آندومتر. باشه avm نیست اگه بیشتر رگ های خونی داخل میومتر ( بافت رحم) باشه avm است به عکس سونوگرافی نگاه کن من تمام متخصص رو رفتم دیگه استاد شدم

شما بعدازسقط چیزی هم مونده بود من سونو که میدم هرسونو یه چیزی میگه یکی میگه بقایای سقط یکی میگه لخته ...

آره بعد سقط بقایا داشتم و مثل شما هر سونوگرافی یه چیزی می‌گفت یادمه یه سونوگرافی رفتم گفت بعید می‌دونم بقایات خودش بیفته ولی خودش افتاد خداروشکر