2777
2789
عنوان

بوی بد عطسه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست
من گاهی نفسم بو میده ممکنه از عفونت سینوس باشه؟

بله احتمالش زیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب عفونت سینوس علائم دارهمن همچین علائمی ندارمحتی تو باد سرد سر درد نمیگیریم

گاهی اوقات عفونت پنهان و علائمی نداره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گاهی اوقات عفونت پنهان و علائمی نداره

برا اینجور چیزا بری دکتر نگاه عاقل اندر سفیه بت میکنه 

ک ینی وسواس فکری داری

سرخودم آنتی بیوتیک نمیخورم ب مضرارتش آگاهم

میگم ی مدت با نرمال سالین از بینی تا حلقمو شستو شو بدم 

برا اینجور چیزا بری دکتر نگاه عاقل اندر سفیه بت میکنه ک ینی وسواس فکری داریسرخودم آنتی بیوتیک نمیخور ...

عزیزم به هر حال پزشکانی هم هستن که از ساده ترین علائم بیمار متوجه بیماری بشن و باید به پزشک مراجعه کنی 

ولی شست و شو نده گاهی اوقات عوارض داره 

بخور داغ بده و بزار هرچی پشت سینوس ها هست تخلیه بشه و چهارتا پیاز قرمز یا نارنجی با چهار لیوان آب بزار بپزه تا در نهایت اندازه یک لیوان ته ظرف باقی بمونه و اون یک لیوان رو بخور هر عفونتی داخل بدن باشه دفع میکنه