2777
2789
عنوان

دخترا شما باشین چیکار میکنین

164 بازدید | 18 پست

من جدیدا با یه نفر اشنا شدم پسر خوبیه ولی احساس میکنم اونی که من میخوام نیست من مثلا دلم یه ادم جدی میخواد کسی که حس کنم میتونم بهش تکیه کنم ولی این از این ادمای مهربونه که بیخودی کسیو ناراحت نمیکنن هر احساسی دارن مستقیم میگن از ضعف ها و عدم تواناییاشون میگن  خلاصه نمیدونم جطور توضیح بدم ولی هیچ بهونه ایم برای تموم کردن ندارم 

واقعا بد مخمصه ای گیر کردم شما باشین چیکار میکنین 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش بگو من این چند وقته خیلی راجب رابطمون فکر کردم و به نظرم دوتامون تو راه های جدا از هم خوشبخت تری ...

هر چی بهونه میارم میگه مثلا فلان کارو میکنیم درست شه نمیدونم چی بگم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
ایشون روان سالمی دارن که میتونن خودشون رو بدون سانسور ابراز کنن به نظر من شما باید روی خودتون کار کن ...

خب به نظر من یه مرد نباید اول کاری بگه من ترسم اینه یا فلان جیزه یه جوری انگار خودشو ضعیف جلوه میده

بگو تایپم نیستی با هم تفاهم نداریم بهتر آشناییت رو بیشتر از این ادامه ندیم

اخه میترسم حس بدی بهش دست بده چون ادم حساسی به نظر میاد دوس داشتم خودم از خودم یه بهونه میاوردم

خب تو اینارو بهش بگی بعد آنفالو ریمووش کنی و چت رو دو طرفه پاک کنی به خاطر غرورم که شده پیام نمیده د ...

اخه فک کنم از این ادمای حساسه میترسم دلش بشکنه چون از نقطه ضعفاش گفته دلم نمیخواد فک کنه ازش سواستفاده کردم

خب به نظر من یه مرد نباید اول کاری بگه من ترسم اینه یا فلان جیزه یه جوری انگار خودشو ضعیف جلوه میده

متاسفانه تو جامعه ی ما جا افتاده که مرد نباید از ترس ها و احساساتش صحبت کنه این به اشتباه نشانه ی ضعف فرد تلقی میشه شما نگاه کنید این آدم چقدر میتونه پای شما و رابطتون بایسته و براتون حامی باشه آیا شخصیت مستقلی داره یا نه ؟ این فرد توانایی تصمیم گیری قاطع داره؟ این ها نشونه ی قدرته بیان احساسات رو نمیشه ضعف فرد تلقی کرد 

اما به نظر من شما باید به این فکر کنید که واقعا دوستش دارید یا نه من حس می‌کنم اونطور که باید به دلتون ننشسته و برای همین انقدر به جزئیات توجه دارید 

کاش اگر وایب خوبی ازش نمیگیری همون اول ردش میکردی نه الان که بهت امید بسته

بخدا اولش یه جوری حرف میزد که انگار خیلی ادم قویه ایه بعد که صمیمی تر شدیم اینجوری خودشو نشون داد 

بخدا اولش یه جوری حرف میزد که انگار خیلی ادم قویه ایه بعد که صمیمی تر شدیم اینجوری خودشو نشون داد

ادما پیش کسی که دوسش دارن ورژن ضعیف و مظلوم خودشون رو نشون میدن چون فکر میکنن اون ادم انقدر ادم امن و نزدیکیه براشون که باهاشون راحتن و مطمئنن بهشون اسیب نمیزنه 

دلیل تغییر اخلاقش اینه 

متاسفانه تو جامعه ی ما جا افتاده که مرد نباید از ترس ها و احساساتش صحبت کنه این به اشتباه نشانه ی ضع ...

احساس میکنم شاید یکم ادم مستقلی نیس البته شناختم ازش کامل نیست ولی حس میکنم این ادم هنوز مثل پسرای نوجوونه مثلا با اینکه از من بزرگتره ولی انگار من ازش بزرگترم منظورام این چیزاس