2777
2789
عنوان

بچه ها بازم کمک

77 بازدید | 5 پست

من نرم افزار کا ام پلیر رو نصب کردم وتمام فایل هام شدن کم پلیری همون لحظه هم چکش کردم فایل هایی که مشکل داشتن وزیر نویس نداشتن باز شدن منم خیالم راحت شد اما حالا بعد از یکساعت باز نمیکنه الان عکسش رو میزارم ببینید اون گزینه اپن بالایی رو مع میکنم سه تا کزینه میزنه گزینه بالایی اش رو که میزنم معمولی همه فایل ها رو نشون میده اما گزینه سوم که تو عکس با فلش مشخص شده کار نمیکنه ودرنتبجه زیرنویس بعضی فایل ها نمیاد چکار کنم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی فیلم رو باز کردی alt+x بزن اگه زیرنویس داشته باشه میاره

یا وقتی فیلم رو باز کردی روی صفحه نمایشگر کلیک راست کن باز کردن زیرنویس رو بزن و زیرنویس رو بیار

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.