فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط قبلش گوش هات و صورتتو وازلین بزن که رنگ نگیره صورتت
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
مشکی پر کلاغی شماره نداره عزیزم مشکی پر کلاغی هست که یه حالت سورمه ای براق و مشکی قاطیشه.کاری نداره راحته گذاشتمش با همون اکسیدان که گرفتی قبلش دور تا دور گوش پیشونی و چرب کن که رنگ میگیره.بعد اون n1و n2 هست که به مشکی پر کلاغی نیست ولی اونم مشکی هست
به نظرت برم عوضش کنم یعنی اخه دخترداییم میگفت خیلی قشنگ میشه رنگش
میگی پرکلاغی آخه این ۵که پرکلاغی نیست