فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 عنوان سلام میشه بیاین🌲🌲🌲🌲 63 بازدید | 12 پست من هفده سالمه و تا حالا باشگاه نرفتمدرواقع میخوام برای اولین بار برمبعد الان واقعا نمیدونم چی باید بپوشم بین هم سنام و...نمیخوام هم لباسم باز باشه مثلا کراپ و...اگه تیشرت و لگ بپوشم بد نمیشه؟؟ خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎 1404/05/02 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3298 نه چرا بد بشه خیلی خم خوبهتیشرت بلند و گشاد نباشه یه تیشرت فیت تر انتخاب کن کاربری دست چند نفره
فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 نه چرا بد بشه خیلی خم خوبهتیشرت بلند و گشاد نباشه یه تیشرت فیت تر انتخاب کن آره همون منظورمهممنونآخه میترسم بد باشه و...چون تا حالا نرفتم آشنایی با طرز لیاس پوشیدن ندارم... خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 من باشگاه میرم تیشرت میپوشم مشکلی نداره ک عهههپس مشکلی ندارهراستی مثلا هر چند وقت تیش تو عوض میکنی...یعنی همیشه یه لباس میپوشی؟؟ خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3298 آره همون منظورمهممنونآخه میترسم بد باشه و...چون تا حالا نرفتم آشنایی با طرز لیاس پوشیدن ندارم... نه بابا من خودم میرم تیشرت و لگ میپوشم حتی تو زمستون دورساونجا هرکی هرجور راحته میپوشه بعضیا با نیم تنه و شورتک کوتاه بعضیا هم از این لگ و لباسای ورزشیسخت نگیر❤ کاربری دست چند نفره
vanil87m عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 عهههپس مشکلی ندارهراستی مثلا هر چند وقت تیش تو عوض میکنی...یعنی همیشه یه لباس میپوشی؟؟ ۳ تا تیشرت گذاشتم برای باشگاه هرجلسع یکیشو میپوشم
فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 ۳ تا تیشرت گذاشتم برای باشگاه هرجلسع یکیشو میپوشم عهممنون🌷 خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 نه بابا من خودم میرم تیشرت و لگ میپوشم حتی تو زمستون دورساونجا هرکی هرجور راحته میپوشه بعضیا با نیم ... ممنووووون🌷🌷🌷 خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 نه بابا من خودم میرم تیشرت و لگ میپوشم حتی تو زمستون دورساونجا هرکی هرجور راحته میپوشه بعضیا با نیم ... مثلا چند تا لباس برای باشگاه کنار میزاریاگه لگ رو عوض نکنم مشکلیه؟؟ خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
pmahdiyh عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3298 مثلا چند تا لباس برای باشگاه کنار میزاریاگه لگ رو عوض نکنم مشکلیه؟؟ هروقت اومدی چون عرق میکنی بشورش دفعه ی بعدم همون بپوش من کلا دوتا لگ دارم مشکیه تیشرتمو هر دو سه جلسه ای عوض میکنم یه مدل دیگه میپوشک کاربری دست چند نفره
فراتر_از_بی_نهایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1564 هروقت اومدی چون عرق میکنی بشورش دفعه ی بعدم همون بپوش من کلا دوتا لگ دارم مشکیه تیشرتمو هر دو سه جلس ... عه ممنون🌷 خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎