2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاین🌲🌲🌲🌲

63 بازدید | 12 پست

من هفده سالمه و تا حالا باشگاه نرفتم

درواقع میخوام برای اولین بار برم

بعد الان واقعا نمیدونم چی باید بپوشم بین هم سنام و...

نمیخوام هم لباسم باز باشه مثلا کراپ و...

اگه تیشرت و لگ بپوشم بد نمیشه؟؟

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا بد بشه خیلی خم خوبهتیشرت بلند و گشاد نباشه یه تیشرت فیت تر انتخاب کن

آره همون منظورمه

ممنون

آخه میترسم بد باشه و...

چون تا حالا نرفتم آشنایی با طرز لیاس پوشیدن ندارم...

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

من باشگاه میرم تیشرت میپوشم مشکلی نداره ک

عههه

پس مشکلی نداره

راستی مثلا هر چند وقت تیش تو عوض میکنی...

یعنی همیشه یه لباس میپوشی؟؟

آره همون منظورمهممنونآخه میترسم بد باشه و...چون تا حالا نرفتم آشنایی با طرز لیاس پوشیدن ندارم...

نه بابا من خودم میرم تیشرت و لگ میپوشم حتی تو زمستون دورس

اونجا هرکی هرجور راحته میپوشه بعضیا با نیم تنه و شورتک کوتاه بعضیا هم از این لگ و لباسای ورزشی

سخت نگیر❤

کاربری دست چند نفره

۳ تا تیشرت گذاشتم برای باشگاه هرجلسع یکیشو میپوشم

عه

ممنون🌷

نه بابا من خودم میرم تیشرت و لگ میپوشم حتی تو زمستون دورساونجا هرکی هرجور راحته میپوشه بعضیا با نیم ...

ممنووووون🌷🌷🌷

نه بابا من خودم میرم تیشرت و لگ میپوشم حتی تو زمستون دورساونجا هرکی هرجور راحته میپوشه بعضیا با نیم ...

مثلا چند تا لباس برای باشگاه کنار میزاری

اگه لگ رو عوض نکنم مشکلیه؟؟

مثلا چند تا لباس برای باشگاه کنار میزاریاگه لگ رو عوض نکنم مشکلیه؟؟

هروقت اومدی چون عرق میکنی بشورش دفعه ی بعدم همون بپوش من کلا دوتا لگ دارم مشکیه تیشرتمو هر دو سه جلسه ای عوض میکنم یه مدل دیگه میپوشک

کاربری دست چند نفره

هروقت اومدی چون عرق میکنی بشورش دفعه ی بعدم همون بپوش من کلا دوتا لگ دارم مشکیه تیشرتمو هر دو سه جلس ...

عه ممنون🌷