2777
2789
عنوان

با شوهر بی محبت چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 54 پست
شوهر منم اول اینطوری بود همه چی عالی ولی بی محبت اینقد باهاش صحبت کردم تا یه خورده بهتر شده 

دقیقا هی باید هلش بدی برمیگرده به تنظیمات کارخانه ولی هی

لحبازم هست گاهیم لج میکنه بدترم میشه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
الهی شوهر منم میگفت هر ده سال یه بار میگم دوست دارم😮😁

هنوز 1سال نشده ولی منو کشت دیگه اخه عیب جویی و نیش و کنایه چطور بلده ولی محبت کردن بلد نیست!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه ناشکری نکن هیشکی کامل نیس  اونم درون گراست دست خودش نیس نمیتونه ظاهرا نشون بده مهم قلب ...

وایییی میدونم ولی قلبش رو نمیبینم خورد میشم حس میکنم دوسم نداره چون خودم مهربونم تو کتم نمیرهههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته کاملا میدونم که باید صبور باشم فقط  ولی گاهی واقعا تحملم تموم میشه  حس میکنم هیچی ...

زياد به مرد جماعت نبايد گير داد

هر كسي عيبهايي داره

زياد گير بدي از چشم ميوفتي

وقتتو با هنر و كلاس پر كن

مرد خوب اين روزا كم پيدا ميشه

كاري نكن بينتون سردي بياد  هر مردي يجور اخلاق داره

اينكه گرمه خوبه عشقشو اينجوري بهت نشون ميده

شبها كه مياد خونه محبت كن گاهي ماساژش بده سرتو.  رو شونش بذار گير نده ميوه پوست بگير دوتايي بخوريد اونم كم كم ياد مبگيره

وای شوهر من خشک و خشن از آهنگ و رقص بدش میومد احساس به زن و بچه نشون نمی داد آروم و درونگرا اعتراض ...

اخه شوهر من معلوم نیست کدوم طرفیه!

اگه حالش خوب باشه فقط شوخی میکنه ولی چه شوخی سادیسمی وار اذیت کنه صدات در آد!اصل اصلش ابرازش این شکلیه که من انقدر عذاب کشیدم از دستش خدارو شکر میکنم که کیفش کوک نیست چون با شوخیایه مزخرفش دیوونم میکنه

اومدم جدا خوابیدم از حرصم انگار نه انگار من وجود دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زياد به مرد جماعت نبايد گير داد هر كسي عيبهايي داره زياد گير بدي از چشم ميوفتي وقتتو با هنر و كلا ...

منم گاهی لجم میگیره میگم یکمیم اون بیاد طرفم حالا یه مدت مثه خودش شدم افسرده شده بود دیدم میگه هییی تو که دوسم نداری کدوم عشق

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه کلا محبت نمیکنه اینو بگه که دیگه باهاش نمیمونم 

به من گفته تاحالل صددفعه 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
نه هر چی پیرتر میشن بهتر میشن 😊

خدا کنه والا بیچارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست داشتی شوهرت مثل من بود فحشش هم میدم میگه دوست دارم عوضش در عمل هر غلطی میکنه  مهم عمل نه ...

نه این خوبه نه اون.. هر افراط و تفریطی آدم رو اذیت میکنه.

مرد سرد اگه با خانوم گرم باشه ، خانوم اذیت میشه

دقیقا هی باید هلش بدی برمیگرده به تنظیمات کارخانه ولی هی لحبازم هست گاهیم لج میکنه بدترم میشه

واسم سنگ تموم میزاشت ولی محبت نمیکرد خیلی دعواها کردم شب تا صبح گریه کردم تا درست شد دلم خیلی میگرفت احساس پوچی میکردم

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢
به من گفته تاحالل صددفعه 

اخه تو دعوا که آره از اون بدتراشم میشه ولی من بگم محبت کن اونم بگه لیاقت نداری دیگه نه 

میگه من اینجوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید یه سوال مرد سی و پنج ساله ای که 30 سالگی زن گرفته احتمال عوض شدن اخلااق داره یاخیر

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
واسم سنگ تموم میزاشت ولی محبت نمیکرد خیلی دعواها کردم شب تا صبح گریه کردم تا درست شد دلم خیلی میگرفت ...

دقیقا الان چن روزه دلم گرفته تو یه شهر غریب تنها با شوهری که میاد میره برا خودش دریغ ار یه بغل کردن عاشقانه یکم توجه

پول برام زیاد خرج میکنه ولی من آدم مادی نبودم من مثه خیلیا با پول شار ژ نمیشم محبت میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید یه سوال مرد سی و پنج ساله ای که 30 سالگی زن گرفته احتمال عوض شدن اخلااق داره یاخیر

نه دیگه تموم شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40