2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

87 بازدید | 14 پست

دوست پسرم بعد از اینکه از کار برمیگرده بیشتر تایم روز آنلاینه چه با من چت کنه چه نکنه. ازش پرسیدم میگه از کانال تلگرامی سریال میبینم. راستش نمی‌دونم راست میگه یا دروغ 😬😬 نمی‌دونم چیکار کنم 

خب منم همش تلگرام آنلاینم ولی با هیشکی چت نمیکنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سریال رو که آنلاین نمی‌بینه دانلود می‌کنه بعد می‌تونه نت کوفتی رو خاموش کنه ...

اتفاقا می‌گفت آنلاین میبینم 😐 آخه می‌دونی میگم اگه بحث خیانت باشه خب می‌ره sms میده به طرف یا تو اینستا چت می‌کنه انقد ضایع که من ببینم آخه 😐😐

اره فکر کنم ادم فیلم هم ببینه آنلاین میزنه

زیاد فعلا حساسیت نشون نده یهو سر قرارتون حرف بنداز بگو منم دلم فیلم میخواد که تایم هامو پر کنه توچیا میبینی

بعد شاید کانال فیلماشو نشون بده دیگه معلوم میشه که راست میگه

نگاه کن ببین چیزی دانلود شده داره تواون کانالی که نشون میده

اره فکر کنم ادم فیلم هم ببینه آنلاین میزنهزیاد فعلا حساسیت نشون نده یهو سر قرارتون حرف بنداز بگو منم ...

ازش پرسیدم گفت دارم سریال ریچر و شطرنج و میبینم آخه همش در طول روز سریال آخه 😐

چیکار می‌کنی آخه

کلی کانال دارم

اونا رو نگاه میکنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ازش پرسیدم گفت دارم سریال ریچر و شطرنج و میبینم آخه همش در طول روز سریال آخه 😐

اره منم در طول روز کاری ندارم فیلم میبینم چون ادم چقدر اینستاگردی کنه خسته میسه اخرشم به سمت فیلم میرم

کانال فیلم مثلاً ؟

آره فیلم، آموزشی، فال، اخبار، شغلی این چیزا