2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی گاوههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 81 پست
منه خر هیچی ب هیچکس نمیگم لال میشم ک حرف زندگیم پخش نشهمقصر میشم همه جا عرضه نداره کار کنه همش بیکار ...

سر کارم نمیره پس مخارج و هزینه های زندگی تون از کجا تأمین می کنید عزیزم همسر شما اصلأ خیلی معذرت میخواهم کارش از دهن لقی هم گذشته کسی که مثلاً مردی که دهن لق باشه مثلاً بعضی چیزهای زندگی رو برای مادر یا خواهرش میگه ولی ایشون داره مسأئل خیلی خیلی شخصی رو تعریف می منه اونام برای نامحرمان واقعا این کارش غیر قابل بخشش و جبران هست 

سر کارم نمیره پس مخارج و هزینه های زندگی تون از کجا تأمین می کنید عزیزم همسر شما اصلأ خیلی معذرت میخ ...

یه بار نقشه کشیده بود با برادرا و رفیقاش منو از خونه بندازه بیرون

💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان میخوای تا از جیره مون بهت بدم 

همسرتو ببری پیش یه روانشناس ؟

آخه تو جیره خوار بودن منو فهمیدی 

ولی گاو بود شوهرت رو نه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ای جان میخوای تا از جیره مون بهت بدم همسرتو ببری پیش یه روانشناس ؟آخه تو جیره خوار بودن منو فهمیدی و ...

چی میگی شما خانم محترم اومدی وسط تاپیک من 

دیگه پیامتونو نبینم 

💔

مسائل زناشویی رو تعریف می کنه یا خود خدا خیلی ببخشید این دیگه چه مدل آدمی هست بالاخره همه آدما حریم ...

شما خیلی حرص نخور بچت میفته

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

خدا لعنت کنه اونی ک میدونه بچش گاوه و زنش میدهو اونی ک میگه نامزدی و ارتباط قبل ازدواج خوب نیس😒حداق ...

دقیقا خدا لعنت کنه خانواده ای که می‌دونه پسرش مناسب زندگی نیست و دختر مردم رو بدبخت می‌کنه