2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی گاوههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 81 پست
چند سالته؟من اصلا نمی تونم تشخیص بدم بعضی چیز هایی که من ایراد می دونم واقعا مشکل یا نه

من ۲۱ اما همیشه سعی کردم جنس مخالفمو‌بشناسم دیت برم و..

خلاصه انقدر برخورد داشتم میتونم راحت تشخیص بدم ی سری چیزا ک اولویته ی سری چیزا رو باز میتونم هندل کنم 

خلاصه ظاهر برام مهمه چون متاسفانه حس ندارم اگ طرف تایپم نباشه 

ولی واقعا ب حرف خیلی خانمای اینجا رسیدم  ینی تجربه کردم 

مثلا اینک از ظاهر پارتنرتون تعریف نکنید یا مثلا بساز نباشی یا مثلا بذخودت ارزش بدی و خیلی چیزای دیگ 

از هر حرکت طرف ساده نگذر 

الان راحت با ی پسر پنج دیقه بحرفم مبتونم بغهم دوسم داره نداره این تهش ازدواجه یا نه فقط دوستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسائل زناشویی رو تعریف می کنه یا خود خدا خیلی ببخشید این دیگه چه مدل آدمی هست بالاخره همه آدما حریم ...

جلو برادرِ جاریم😭😭😭😭

حتی مامانش میگفت نری طرف زنتو..... نمیومد 😭اجازش دست مامانش

💔

خواهرررر۴سال مشاوره رفتم آخرش گفت این درست نمیشه یه جوری دروغ میگفت ب مشاور ک مشاوره فکر میکرد این پ ...

منم میخوام ببرمش مشاور ولی همین مشکلو دارم خیلی تو بیان مهارت داره و همه جذب بیانش میشن

من ۲۱ اما همیشه سعی کردم جنس مخالفمو‌بشناسم دیت برم و..خلاصه انقدر برخورد داشتم میتونم راحت تشخیص بد ...

دقیقا هم سنیم 

من هم خیلیراز اجتماعی اقایون دور نبودم اما حس می کنم خیلی تو جزئیات ریز می شم 

بعد از یه طرف می گم شاید مهم باشه 

تو رو خدا حاقل یکی دو سال نامزد باشید بعد عقد کنین

خیلی سادست اره کم عقل 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋