2777
عنوان

رابطه شوهرم با همکار مجرد زن

63781 بازدید | 443 پست

سلام بچه ها 

شوهرم سال گذشته با یه خانومی همکار شدن رابطشون در حد محیط کار بود گهگداری هم دسته جمعی کافه میرفتن شوهرم تلفنی یا پیام با این دختر خانوم در ارتباط بود زنگ میزدن در مورد مسائل مختلف حرف میزدن منتها شوهرم همه صحبتاشونو به من می‌گفت منم بعضی وقتا واسه اینکه ازم پنهون نکنه باهاش همراه میشدم بعضی اوقات حساس اذیت میشدم و ازش میخواستم رابطشو با این خانوم کم کنه محدود کنه 

شوهرمم همه ش می‌گفت چیزی نیست ،تا حدی رعایت میکرد تا اینکه. این دختر خانوم محیط کارش عوض شد 

کلی خوشحال بودم از این قضیه 

ولی دیدم ارتباطشون همچنان باهم دارن گهگداری دسته جمعی کافه میرن و الان روز به روز ارتباطشون باهم صمیمی تر شده‌قبلا اگه ماهی یکبار پیام میدادن الان هر روز یا یه روز در میان بهم پیام میدن و شوهرم هر بارش بهم نمیگه فقط بعضی روزاشو میگه چون می‌دونه من حساسم 

همه شم میگه رابطمون فقط در حد اسمایل شوخی اینجور چیزاست  رابطمون بیشتر نیست 

اینم بگم این ارتباط تاثیری رو زندگی من نذاشته و شوهرم مثل باهام و اینم میدونم ارتباطش زود به زود هست ولی ادامه دار از صبح تا شب نیست 

وقتایی که میبینم یا حس میکنم شوهرم داره باهاش چت می‌کنه خیلی حالم بد میشه اصلا دست خودم نیست عصبی پرخاشگر میشم 

ودوست ندارم یه زن پرخاشگر باشم که شوهرم بیشتر سمت این دختر خانوم کشیده بشه و بیشتر اوقاتش با اون پر میکنه 

از طرفی هم دست خودم نیست .....

و اینم بگم من خیلی زن پایه ای هستم نه سخت گیرم نه غرغرو و نه اذیت کن ولی یه مدتی بخاطر این قضیه خیلی تغییر کردم شوهرمم میگه مثل قبلا نیستی 

همه ش فک میکنم زشتم ،خودمو با اون دختر مقایسه میکنم 

بعضی اوقات هم میگم بیخیال بشم روی فردیت خودم کار بکنم به خودم بیشتر برسم 

و اینکه دختر خانوم مجرد تقریبا همسن خودم ،از لحاظ چهره اینا هم متوسط ،از نزدیک دختر رو یک بار دیدم دختر خوبی بنظر می‌رسید تو برخورد 

سعی میکنم دختر رو تخریب کنم جلو شوهرم 

خیلی نسبت به این قضیه روح روانم بهم ریخته 

بنظرتون حساسیت هم الکی ؟ 

خودت نمیتونی بهش بگی چی کوفتی از شوهرت میخواد وقتی رفته از اون محل کار؟؟؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

سعی کن زیاد روشنفکر بازی در نیاری 

مشخصه ارتباطشون به کجا میرسه و تاحدودی رسیده خانمه هم از شوهرتون خوشش میاد همسرتونم اگر میدونست ارتباطش بی ایراده سعی نمیکرد مخفی کنه بعضیاشو 

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتم تو قرارای کافشون باش.برو باهاشون.

شوهرتم داده از راحتی تو سواستفاده میکنه

اگر تو جای شوهرت بودی،شوهرت بااین قضیه راحت کنار میومد؟؟؟؟

مثلا باهمکارت که مَرده پیش شوهرت چت کنی بیرونم بری بعد واکنش شوهرت چیه؟؟؟؟

خیلی جدی بگو تمومش کنه ، جدی باش و نترس اون باید بت سه، یه لحظه فکر کن برعکس بود حتی همکاران همبود شوهرت اجازه میداد باهاش بری کافه یا چت کنی حتی در مورد کار؟

من در مدار ثروت خوشبختی فراوانی و عشقم،خدایا سپاسگزارم

خودت نمیتونی بهش بگی چی کوفتی از شوهرت میخواد وقتی رفته از اون محل کار؟؟؟

شوهرم میگه من نمیتونم پیام میده جواب ندم ،تو خودت بهش پیام بده که به شوهر من دیگه پیام نده 🤦

کلا درست نیست به کسی پیام بده من خودم یه همینطور موردی برام پیش اومد شوهرم میامد حرفای خانمه تو محیط کار یا بگو بخنداشون میگفت من مثل شما ساده میگرفتم فقط وقتی فهمیدن میبره درخونشون پیاده میکنه گفتم نکن نبرش ولی حرفمو‌گوش نداد بعدا فهمیدم باهم دوست شدن خیانت میکرد بهم با بدبختی زنه رو از زندگیم انداخیتم بیرون کاش همون موقع طلاق میگرفتم ازش چون سال ها بعد اون ماجرا نه یادم رفت ن اخلاقای بد شوهرم درست شد

شوهرم میگه من نمیتونم پیام میده جواب ندم ،تو خودت بهش پیام بده که به شوهر من دیگه پیام نده 🤦

خب خوب گفته.

پیام بده خودت

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خیلی جدی بگو تمومش کنه ، جدی باش و نترس اون باید بت سه، یه لحظه فکر کن برعکس بود حتی همکاران همبود ش ...

کافه رفتنشون دسته جمعی دونفره نیست ولی همه ش احساس میکنم دختر به شوهرم علاقه مند شده چون شوهرم میگه بیشتر اون پیام میده 

بگو میتونی بلاک کنی که! شوهرتم میخاره

خجالت نکش واقعا زنگ بزن بشور پهنش کن 

یعنی چی نمیتونه، حداقل پیام میده پایان باز جواب نده که بحث ادامه پیدا نکنه تموم شه 

کافه رفتنشون دسته جمعی دونفره نیست ولی همه ش احساس میکنم دختر به شوهرم علاقه مند شده چون شوهرم میگه ...

اصلا همون جمعی شوهرت به تو اجازه میداد اگه برعکس بود قضیه؟

کلا درست نیست به کسی پیام بده من خودم یه همینطور موردی برام پیش اومد شوهرم میامد حرفای خانمه تو محیط ...

خانوم مجرد بود یا شوهر داشت ؟ 

به از اون قضیه رفتار شوهرتون بدتر شد ؟

خیلی جدی بگو تمومش کنه ، جدی باش و نترس اون باید بت سه، یه لحظه فکر کن برعکس بود حتی همکاران همبود ش ...

مطمئنا اجازه نمی‌داد

همه شم میگه زن با مرد فرق می‌کنه ،مرد تو غریزه ش ،

بعضی اوقات هم میگه بخاطر کاهش فشار روحی روانی