2777
2789
عنوان

واقعا چرا من دانشگاه آزاد نرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 97 پست

۱۶ صفحه؟؟ سوالاتم از قبل تو کانال؟ توروخدا کدوم شهر؟ اساتید ما که هرکدوم یه کتاب چاپ کرده بودن ۴۰۰ صفحه همون باید میخریدیم همونم باید میخوندیم امتحان میدادیم که افتخار و پولش کسب کنن . کتابم چاپ نکرده بودن کتاب های خارجی که خودشون ترجمه کرده بودن باید میخوندیم

آرهاگه اطلاع داسته باشی مدنی ۲ فقط ۲۹ صواس ما ۳۰۰مرسی خدایا

عزیزم منم دارم مدنی دو اشخاص و اموال از حسین صفایی برای امتحانم میخونم حجم کتاب بسم الله...

حتی نمونه سوالم نداد استاد جزوه که جای خود دارد 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازاد حقوق می خونم نه جزوه هامون اتفافا سنگینه ولی تقلب کردن راحته

واس مرکز استان ما اینجوریه

شاخ در آوردم وقتی دیدم

فرض کن ۵ تا سوال 

۴ نمرم استاد اینجوری میده 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

عزیزم منم دارم مدنی دو اشخاص و اموال از حسین صفایی برای امتحانم میخونم حجم کتاب بسم الله...حتی نمونه ...

تو کدوم دانشگاه هستی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آزاد زپرتی شایدمن تهران مرکز بودم والا همچین خبری نبود

واس تهران‌معتبره 

در کل آزاد بستگی به استاد داره 

من ورودی ۸۸ دانشگاه آزاد بودم والا اینطوری نبود. همه کتابو باید میخوندیم

کتاب بود یا جزوه

غیر انتفاعی

شما کتاب میخونید واس ترم

پیام نوری ؟ نگو بابا خیلی ها از پیام نور بودن موفق شدن  آب دیده میشی  زرنگ ترید شما  میرفتی اونجا چیکار ؟  بعد کی گفته مدرکش نا معتبره؟

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

واقعا فکر میکنی دانشگاه آزاد این شکلیه؟

واس مرکز استان شهرم بله

چون دیدم تو کانال