2777
2789
عنوان

موجود ماورایی در جلسه کنکور😭😭😭

8713 بازدید | 208 پست

سر جلسه کنکور یه اتفاقی افتاد که هیچکس باور نمیکنه

تو شوک وحشتناکیم 

اگه یه اتفاق اینجوری بیفته

کسی که با هزار امید و ارزو رفته سرجلسه و نه زیاد ولی انتظار داره به اندازه تلاشش نتیجه بگیره ولی اتفاقای وحشتناک سر جلسه میفته و همه چی خراب میشه 

باید چیکار کنه 

کی پاسخ میده به درد این ادم 

کجا باید بره چیکار باید بکنه😭😭😭😭

دفترچه اول سوالات زیست رو پخش کردن من مشغول حل کردن بودم استرس شدید هم داشتم که با حل کردن سوالا داشت کمتر میشد

یهو صدای نعره وحشتناک و ترسناکی اومد و پشت بندش صدای جیغ و گریه و فرار بلند شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭 صدای اون نعره صدای یه مرد بود شک ندارم ما تو کلاسا نشسته بودیم و اتفاق تو یکی از کلاسا افتاده بود.

جوری دخترا میدویدن و جیغ میزدن که کل ساختمون داشت میلرزید و ما از راهرو میدیدمشون و همه تو شک بودیم ما هم همه بلند شده بودیم دم در که مراقب داد میزد بشنین پنج دقیقه ای طول کشید تا صدای جیغا خوابید همه مراقبا بچه ها مسئولای حوزه تو راهرو میدویدن وحشتناک بود وحشتناک ما هم فقط گریه میکردیمپ

ما اون لحظه فقط فهمیدیم بچه ها تو یکی از کلاسا یه چیز وحشتناک دیدن فقط فهمیدیم یکی حالش بد شده بوده

من تا لحظه ای که پاسخ ریاضی رو تحویل دادم نمیدونستم چه خبر بوده و وحشت زده بودم

اومدم بیرون پرسیدم ظاهرا کار یه دختر که از قبل بیماری های روانی بد داشته و سابقه هم داشته بوده

اونایی که تو اون کلاس بودن میگفتن دختره قیافش وحشتناک ترسناک شده و چشماش از حدقه زده بیرون و صداهای ترسناکی درمیاورده که اخرش نعره زده همونی که من گفتم قشنگ یادمه صدای یه مرد بود

خیلی حالم بده هیچکس نیست باهاش حرف بزنم و حرفمو باور کنه بابام فقط حالمو بدتر کرد مامانمم اصلا ازم نپرسید چته انقد تو شکی

کاش کسی اینجا باشه حرفمو باور کنه و تجربه اینجوری داشته باشه و اسم بیماری اون روانی رو هم بدونه 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش اتفاق ماورایی بود؟یه غش کردن ساده بوددیگه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ی دختر با بیماری روحی  توی جلسه کنکور بوده و باعث ترس بقیه شده

قضیه اینه ؟  خب مراقب‌ها بیرونش نکردن؟

اولین باره همچین چیزی شنیدم 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!