2777
2789
عنوان

به عنوان یه شهرستانی میخوام بگم

325 بازدید | 30 پست

من دیدم به ما که شهر کوچیک زندگی میکنیم میگن شهرستانی(شهرمون مرکز استان نیست)

میخوام بگم من استرس میگیرم تو شهرهای بزرگ،اینقدرررر ادمهای متفاوت با قشرهای متفاوت هستن خطرات هم خیلی بیشتره

برای همین همیشه اینجارو ترجیح میدم به تهران و مشهد..

ولی همه ی امکانات تو شهرهای بزرگه

چطوری مغزمو راضی کنم به شهرهای بزرگ؟

از خوبیاش بگینننن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شهرستانم ولی انقدر تو شهرای بزرگ راحتم انگار تو کوچه خودمونم😐انقدر اعتمادبنفس میگیرم همش حس میکن ...

عه جالبه

اخه شهرهای بزرگ هررر روز اتفاق های جدید میوفته رستوران و کافه باز میشه و ..

اینجا یه کافه باز بشه کل شهر خبردار میشن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دانشگاه نرفتی ؟

نه،کنکوریم

حتی میگم همین مرکز استانمون برم دور نشم

اینقدر میترسم

اعتماد به نفس دارما،ولی شهر بزرگ انگار نمیتونم کنترل کنم

خب همینکه ادم تکراری نمیبینی یا اینکه همه ادمو نمیشناسن یه نکته مثبه شهرای بزرگه. من متنفرم از اینکه جای کوچیک همه میشناختنمون یا باید با همه سلام میدادم میرفتم بیرون همه به کار هم کار دارن چه بخواد چه نخواد خبرای خانواده های دیگ به گوش بقیه میرسه و من اصلا خوشم نمیاد 

و برعکس من 

شهر بزرگ زندگی میکنم ولی اهل یه شهر دیگم

که خیلیییی کوچیکه اکثرا از خوزستان و اونورا بخوان برن سمت تهران از شهر ما رو میشن و کوچیکه هر موقع میرم شهر خودم تا سر کوچه هم نمیتونم برم اصلا انگار از نگاه ها میترسم 

ولی شهری که زندگی میکنم تا ۱۲ شب هم بیرون باشم اصلا همچین حسی ندارم

🤧

من اصلا نمیتونم تو شهرهای کوچیک طولانی مدت بمونم . اذیت میشم ۸ شب به بعد همه جا تعطیله . شهرهای بزرگ ...

اره اصلا جمعه ها انگار گرد عزاداری پاشیدن تو شهر

یه ماشینم رد نمیشه

شبها خیلیی زود تعطیل میشه

تنها تفریحمون چند تا کافه ست،پاساژم خیلی نداره

2790
2778
2791
2779
2792