2777
2789
عنوان

روزی که مامانم ابروش رفت رسما

1168 بازدید | 47 پست

یه روز مامانم رفته بود خونه ی دوستش داشت باهاش درد و دل میکرد،بعد بابام زنگ میزنه بهش و حرف میزنن ولییی

مامانم یادش میره قطع کنه

بابامم پشت خط بوده و همه رو شنیده

مامانم داشته در مورد بدی های بابام درد و دل میکرده

خلاصه هنوز که هنوز من یاد اون دوران میوفتم لرزم میگیره و گریه ام میگیره

چون بعدش خیلییییی دعوا کردن

شما تجربه مشابه داشتین

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وای 

توی همین نی نی سایت خانمه مامانش خونه شون بود بعد  دخترش شماره مادرشوهر رو گرفته بود و از بد روزگار اینا غیبت مادرشوهر رو میکردن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا دلت بخواد 

من بچه ای بودم که ۳ بار تا مرز طلاق رفتن پدر و مادرم رو دیدم و کم نیاوردم البته هنوز اثراتش روم هست که صبح بیدار شدم همش ۹ سالم بود دیدم مامانم نیست و پدربزرگم پیام داده صبح که خواب بودین دخترمو بردم 

یادآوریش آزارم میده پس فرار میکنم از این جریانات گذشته

🤧

اره عموم زنگ میزنه به زنش یادش می ه قطع کنه بعد پیش اون یکی عموم بدی های زنشو میگه زنشم گوشی رو قطع نکرده بوده فاجعه شد 

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

چرا من خندم گرفتاز رو مامانت باید مجسمه بدشانسی را بسازن

بخدا بعدش خیلی دعوای بدی شد

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

آخ آخ چقدر بد شد ، جا داشت به بابات بگی بقیه خانم ها هم اکثرا همینن فقط لو نمی‌رن 🥶 

یه اتفاق مشابه برای همکارم افتاده بود ولی اون سم تررررررر بود ، توی گروه دوستاش داشت در مورد رابطه جنسی شون حرف میزد و از کارایی که متنفر بود و شوهرش دوست داشت می‌گفت فکرشو بکن شوهرش خونده بود انقدر افتضاح بود بعد از دعوا و... شوهره افسردگی گرفته بود رسما 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

درس امروز : از قطع شدت تماس خود مطمئن شوید بعد ادامه دهید ✅

الان مامانم همیشه دیگه خودش سریعتر تماسو قطع میکن

بله با یکی صحبت میکردم گفت ناهار بیاین منم قبول نکردم قطع نکرد بعد خدافظی که همون لحظه صدای شوهره اومد گفت خب بیشتر اصرار میکردی اونم گفت ول کن بابا هرکدومشون انقدر میخورن کی حوصله پختن داره😂🤐😐

تجربه شد دیگه

البته بعدش بهش گفتم که گوشیو قطع کن حتما😁 خودمم بلافاصله قطع میکنم شیطون نره تو وجودم استراق سمع کنم

آخ آخ چقدر بد شد ، جا داشت به بابات بگی بقیه خانم ها هم اکثرا همینن فقط لو نمی‌رن 🥶 یه اتفاق مشابه ...

منم خالم یه کلیپ رو میخواست بفرسته تو گروه خانوادگی

اشتباهیی میفرسته برای گروه همکاراش 

وای بعد زنگ زده بود با گریه میگفت چیکار کنم پاک بشه خودشم از گروه لفت داده بود

ویدیو رقص یه زن بود با لباس لختی

بله با یکی صحبت میکردم گفت ناهار بیاین منم قبول نکردم قطع نکرد بعد خدافظی که همون لحظه صدای شوهره او ...

وای عزیزمم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز