2777
2789
عنوان

سلیطه فامیل هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون همه سرزنش میکنن ولی رفتاراوناواقعا خوب نیست

به نظر من این کار شما نشونه ی احترام به خودتونه خیلی کار درستی میکنید اصلا کوتاه نیا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ممنون همه سرزنش میکنن ولی رفتاراوناواقعا خوب نیست

نه به خدا

خیلی هم متناسب برخورد کردی

فقط شوهرت چرا باید گوشی دستشون بده؟

اصلا نمیتونم درکشون کنم که رفتن گوشی رو زیرورو کردند بعد اومدند اعتراف هم کردند و خجالت نکشیدند

مال عهد قجر نیستند اینا؟

اگه منم سکوت نمیکردم و مث شما حالشونو میگرفتم پرو نمیشدن ک فحش ناموسی بهم بدن

خاک توسرشون

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آفرینیه دعا میگم بخون همسرت به دست و پات بیفته

تو همه جا این حرفو میزنی

چندبار دیدم

احتمالا مرد هستی

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

والا خیلی ام خوب رفتار کردی خوشم اومد 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘