2777
2789

میخوام طلاهام بفروشم دلیل زیاد دارم 

هربحث دعوایی میشه خانواده شوهرم با خود همسرم طلاهام ازم میگیرن شوهرم بفهمه طلاقم میده ولی بدلشو میخوام بخرم 

از یه طرف اون توجه نمیکنه بخاطر بچه م میشینم سر زندگیم 

ازیه طرف باردارم شوهرم پول بهم نمیده تو دستم من مجبورم برا خودم خرج بچه م یه پولی تو دستم باشه ماهی ۵۰۰ مادرم میده ک پول ویزیت دکترم میشه فقط طلاهام ۱۸ گرمن میدونم خریته محضه ولی خانواده ام راضین میگن بفروش نزار اونا ازت بگیرن میشه سودش ماهی ۳ نیم بازم خوبه آرزو ب لباس دارم برا خودم بگیرم بچه هم هست چیکار کنم اگه هم بگم برا لباس بحث دعوا ایناست ک هیچ یه تومن میده اونم هیچ نمیشه اعصابم دیگه نمیکشه تو یه روستا عقب مونده ام میخام باهاش دوره ثبت نام کنم برم تو داروخونه ی جایی مشغول بشم 

استارتر من چند خط اول رو فقط خوندم 

ببین اصلا چرا طلا میخری نشون شوهرت میدی ؟!؟!

خب بخر طلا بازار مثلا پیش مامانت اگه بهش اعتماد داری ک بمونه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

نمیشه یکمشو حداقل بفروشید نه همشو؟ بگو همه رو فروختم

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

استارتر من چند خط اول رو فقط خوندم ببین اصلا چرا طلا میخری نشون شوهرت میدی ؟!؟!خب بخر طلا بازار مثلا ...

بنده خدا اونقدر پول تو جیبی نداره خودش بره بخره همینا هم شوهرش خریده خودش میدونه چی داره چی نداره 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

طلا بفروشی خرج کنی خیلی بده که 

حداقل سکه بخر یمقدارشا خرج کن 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

بنده خدا اونقدر پول تو جیبی نداره خودش بره بخره همینا هم شوهرش خریده خودش میدونه چی داره چی نداره

اها اگه اینجوری باشه که خب نمیشه پنهون کرد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️