2777
2789
عنوان

یه لحظه میتونی وقت بذاری شاید تو تونستی راهنماییم کنی🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 75 پست
اگه این وقت بیکاری شغل دوم بگیر یا برو باشگاهیا مهارتی یاد بگیر

باورت مبشه 

دو تا کار رو دارم انجام میدم ؟

ولی حس پوچی دارم ؟

خسته ام درونم انگار مرده 

انگار این اونی نبود که میخاستم

اینم بگم راه الانم با علاقه واردش نشدم

برو سرکار 

به خودت برس 

برو باشگاه 

یه کلاس ثبت نام کن

به پوستت برس فیشیال انجام بده 

آراسته و خوش بو و شیک باش 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید انگیزه تو پیدا کنی گلیه محرک ببین چیه توی تو اون انگیزه و محرکهکوچیک شروع کناز کارای کوچیک و مو ...

می دونی انگیزه من چی بود ؟

برای درست کردن این همه حال بدی 

اومدن عشق ام بود 

اومد اونم عاسقم بود 

ولی اونم رفت 

هرچییی التماس کردم بمون و درستش کنیم 

نموند 

نمونددددد

من اگه غمگین بودم 

غمگین تر شدم

پرستارم

چه عالیی 

میدونی عزیزم چه کسایی که دوس دارن جای تو باشن 

نا امیدی چرا اخه دختر خوب😍🫶🏻

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

برو سرکار به خودت برس برو باشگاه یه کلاس ثبت نام کنبه پوستت برس فیشیال انجام بده آراسته و خوش بو و ش ...

🙂فک کنم حالمو بفهمی 

به عنوان کسی ک تغییر مسبر دادی بین دپ رشته 

ریشه این افسردگی از این موضوع و‌ طعم نرسبدن به عشق 

و‌رشته مورد علاقه 

هربارم خواستم برم تو راهش 

یه چی مانع شذ

باورت مبشه دو تا کار رو دارم انجام میدم ؟ولی حس پوچی دارم ؟خسته ام درونم انگار مرده انگار این اونی ن ...

خب با پولت چیکار میکنی ؟ 

مثلا فکر کن علاقه داری به فلان کشور 

این مبشه هدفت و انگیزن 

پولات که جمع شد و رفتی حالت خوب شد

باز هدف بعدی یه چی بزرگتر بردار مثلا خرید ماشین 

چه عالیی میدونی عزیزم چه کسایی که دوس دارن جای تو باشن نا امیدی چرا اخه دختر خوب😍🫶🏻

درد من از همینه 

هر کی منو میبینه میگه خوشبحالت 

چقدد خوب و...

ولی من خوب نیستم 

چون دروناا ب هرچی خواسنم نرسبدم 

همینم من بهش علاقه ندارم 

مجبورم به ادامه مجبورر

چشمم 🙂چقدد خوبه ادم هایی مثل شما ک بیتفاوت رد نمیشبن ..

قربونت عزیزم موفق باشی تازه گاهی پیش میاد ادم از همه چی خسته میشه به خودت زیاد سخت نگیر 

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

می دونی انگیزه من چی بود ؟برای درست کردن این همه حال بدی اومدن عشق ام بود اومد اونم عاسقم بود ولی او ...

اخیی عزیزم 

تو ارزشت بالاتر از این چیزاست که بشکنی تو وجودت پر رنگ تر تو این جهان از این که بخوایی زندگیتو تباه کنی به خاطر این چیزا😍😍

نمیشه بگم فراموش کن که نمیشه همیشه هست فکرش ولی قشنگم سعی کن سرپاه بشی خودتو اونقد بالا بکش که موفقیتتو ببینه نه افسردگی و داغون بودنتو🌱

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

خب با پولت چیکار میکنی ؟ مثلا فکر کن علاقه داری به فلان کشور این مبشه هدفت و انگیزن پولات که جمع شد ...

کمه رو هم ۵ الی ۶ تومنی نمیشه 

دانشجوم ‌و اینقدد در میارم 

بیشتر پول صرف رفع نیاز هام میشه 

چون دیگه از بابام پول نمیگیرم 

از طرفیم اوضاع خانواده امم خوب نیس 

درسم ک تموم بشه بهتر میشه اوضاع مالی

می دونی انگیزه من چی بود ؟برای درست کردن این همه حال بدی اومدن عشق ام بود اومد اونم عاسقم بود ولی او ...

تنهایی خوش گذروندن رو باید یادبگیری 

اگه تونستی همون یارو میاد التماست میکنه 

تو امتحان کن

🙂فک کنم حالمو بفهمی به عنوان کسی ک تغییر مسبر دادی بین دپ رشته ریشه این افسردگی از این موضوع و‌ طعم ...

اره درکت میکنم قشنگم 

ولی چه میشه کرد باید تحمل کنیم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

علائمتون بیشتر شبیه به علائم افسردگیه به نظرم از یه روانشناس وقت بگیرین چند جلسه برین حالتون بهتر می ...

اره من افسرده شدم 

من بارها رفتم ولی هیچ تغییری حاصل نشد 

من به حدی رسیدم 

افکار خودکشی دارم بعد نرسبدن به عشقم 

و‌شروع یه غم جدید ...

من بریدم