2777

لطفا راهنمایی کنید 

خانما من حدود ۲۵ سالمه مجردم شغل دارم ولی خب فعلا درامد خوبی ندارم ؛ تا حالا هرکیم منو خواسته عرصه  رسیدن وصال نداشته اهل دوستی نیستم با پسرا

ادم کم حرفیم دوست صمیمی هم جنس خودمم ندارم 

خیلی احساس پوچی دارم هر روز کسلم 

بی حوصله 

بلاتکلیفم با مسیر شغلی و تحصیلیم .

از طرفی می دونم چیو میخام و توان انجام ندارم منظورم استعداد نیست 

پشتکار و اراده ام صفر شده 

تو معنویت و واجبات دین مون هم خیلی وقته دور شدم ..‌🫠

هر روز بالای ۷ ساعت تو‌گوشیم 

از استرس موهام و صورتم طراوت اولو نداره و...

چطور خودمو نجات بدم

شغلت چیه عزیز

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی خودت میدونی چکارها میخوای بکنی ونمیکنی شروع کن اما کم کم 

مثلا معنویات اول از نماز مغرب شروع کن تا .... 

هدفهات اونکه کوتاهتر بهش میرسی وکمتر تلاش میخواد انجام بده 

برای کمتر تو گوشی رفتن باید بزنی بیرون تا عادت از سرت بیفته 

حیف موقعیتته از دست نده

کتاب بخون خیلی کمکت می کنه  اثر مرکب خیلی خوبه بی حد ومرز اثر جیم کوییک هم خیلی خوبه/برای اینده ات برنامه بریز هدف مشخص کن برای زندگیت و هر روز برای روز بعد برنامه ریزی کن چه کاری انجام بدی سعی کن عادت خوب و بدت و بنویسی و کم کم عادات بد و ترک و عادات خوب و جایگزین کن نگو نمی تونم نمیشه می تونی میشه 

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

دانشجوم پیرا پزشکی میخونم

چه عالی کدوم شاخشی عزیزم😃😍

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

باید انگیزه تو پیدا کنی گل

یه محرک 

ببین چیه توی تو اون انگیزه و محرکه

کوچیک شروع کن

از کارای کوچیک و مورد علاقه ترت

کم کم حس خوب انجام دادن اونا یه انرژی و انگیزه مضاعف بهت میده برای کارای بیشتر وبزرگتر

دوستی با پسرا هم اگه برای اشنایی و با حد و مرز باشه واقعا اشکالی نداره ولی فراتر از اونو منم قبول ندارم زیاد

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍 بنده شخص مردستیزی هستم بجز بابام، خصوصا مرد نینیسایتی so درخواست نده.

رشته ی خوبی داری یه کار فروش اینترنتی شروع کن تو هر کاری باید پشتکار داشته باشی انقدر که توش موفق بش ...

مثلا چکاری من هیچ هنری بجز درس خوندن ندارم ...

از طرفی سر همین درس هم میخواستم انصراف بدم 

اینقدد بلاتکلیفم