2777
2789
عنوان

هرچیزی که خوردم وچاق شدم وبرگشتم ب اول رومیگم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 50 پست
صبحا ساعت 7بیدارمیشم 10یچیزی میخونم اونم چیییی کیک آبمیوه🤦🏻‍♀️

بدرد نمیخورن اینا

اینا برا فوقش آخر شب خوبن وقتی حسابی خوردی اونوقت اینارو بخوری

صبحونه تخم مرغ آب‌پز، حلیم، تست عسل و خامه یا کره، و...

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازفردا انشاالله همیناامتحان میکنم

فقط بردا ن

ب مدت ۳ماه ادامه بده عزیزم

تنوع های مختلف و پرکالری 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

مجردم

شوهر کنی میفتی اندازه  وقشنگ تیپت عالی میشه  انقدر مواد شیمیایی نخور  جدای از صررهای  دارویی یک ضرر بزر.گ داره اونم دراینده مشخص میشع ولی من الان بهت میگم  اون پرخوری عصبی واصافه وزن چربی خالص هست که برای ازبین بردنش هزار برابر سخت تر از چاق شدن را باید تحمل کنی 

بدون که یک حقیقته 

وحالا یه ریز صرر کوچولوی دیگه اصلا گیریم یک در ۱۰۰ مثلا 

نازایی واختلال هورمونی که باعث کیست وانواع پولیپها و موهای زاید در اطراف چانه 

چرا نمیخواهید طبیعی باشید ؟

عزیزم پودرجوانه گندم استفاده کن.نیم ساعت قبل ناهار مکمل حاوی زینک. برو باشگاه تا عضلات باسنتو تقویت کنی و در کنار باشگاه پروتئین استفاده کن.تا یک سال بعد خیلی خیلی تغییر میکنی

چ خوب یعنی هیچ مکملی استفاده نکردی🥺

یه جور ویتامین مخصوص زنان که دکتر داده بود...وسط غذا هم اصلا آب نمیخورم اما در طول روز آب زیاد میخوردم...حالا اینام شاید دلیل شده باشه.

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

عزیزم پودرجوانه گندم استفاده کن.نیم ساعت قبل ناهار مکمل حاوی زینک. برو باشگاه تا عضلات باسنتو تقویت ...

پودرجوانه گندم فقط صورت رو چاق میکنه ک من نمیخوام صورتم تپله 🤦🏻‍♀️باشگاه رو هم بایدیجوری برم دیگه چون سرکارم 

شوهر کنی میفتی اندازه وقشنگ تیپت عالی میشه انقدر مواد شیمیایی نخور جدای از صررهای دارویی یک ضرر ...

من اون موقع عوارض این داروهارو نمیدونستم الان ک میدونم دیگه نمیخورم ولی لاغری هم خوب نیس شدم مثل عدد 1🤦🏻‍♀️🥲😂

من اون موقع عوارض این داروهارو نمیدونستم الان ک میدونم دیگه نمیخورم ولی لاغری هم خوب نیس شدم مثل عدد ...

صبر کن چندسال دیگه  تاپیک میزنی چطور لاغر شدید من مثل عدد یک بودم الان شدم ۵۰