2777
2789
عنوان

شما هم امروز حالتون بد بود⁉️😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 111 پست

من که امروز سر کار ۲ ساعت برق قطع شد، موتور برقم بعد یکساعت کار خراب شد . خونه اومدم دو ساعتم اینجا برق قطع شد، انقدر اب خوردم معده ام صدای موج دریا میده، دارم میترکم. حالم بده اما هنوزم احساس تشنگی دارم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی چرا

از درد داشتم میمردم نتونستم شام بذارم شوهرم اومد یه لقمه از غذای ناهار خورد و گفت این منو سیر نکرد رفت طبقه پایین سر کار پاشدم با درد و گریه شام درست کردم ساعت 9 تا 10

بعد زنگ زده مامانم پایینه میتونی بیای گفتم نه درد دارم چایی دم کردم بگو بیاد بالا کم مونده بود از پشت گوشی منو بخوره انقد جلو اونا بد حرف زد پاشدم دوباره اعصابم خورد شد گریه کردم چایی بردم پایین همین الان اومدم بالا دراز کشیدم خبرم

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

منم امروز بی دلیل حالم گرفته بود استرس داشتم و ناراحت بودم 

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
از درد داشتم میمردم نتونستم شام بذارم شوهرم اومد یه لقمه از غذای ناهار خورد و گفت این منو سیر نکرد ر ...

عزیزم خدا کمکت کنه

منم اون مرداب پیر، از همه دنیا جدا ... داغ خورشید به تنم، زنجیر زمین به پام⛓️