2777
2789
عنوان

به نظرتون ادمای ظالم سزای کارشونو میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 79 پست
قطعاااا من که اصلا شک ندارم به عدالت خدا. میدونم هرکی هر ظلمی در حقم کرده چه در این دنیا چه در اون د ...

من خیلی نا امیدم

این شب عاشورا به دنیا اومده..میاد میشینه به اماما فحش میده توو خونه و دلمون اتیش میگیره و اصلن یه درصدم اعتقادی نداره من خیلی خدارو از ته دلم صدا میزنم و داریم توو جهنم زندگی میکنیم با یه شیطان

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله می بینن ولی متاسفانه نمی فهمن از کجا میخورن چندین مورد تو زندگیم دیدم دقیقا همون بلایی سرم آوردن خدا بعد چند سال سرشون آورده آنقدر واضح و روشن بوده که من فهمیدم چرا همچین بلایی سرشون اومده ولی خودشون نفهمیدن 

شوهرمنم خییییییلی اتیش میسوزونه هیچ ظلمی نمونده درحق من نکرده باشه.ی بار گفتم الهی درد بی درمون بگیر ...

با تموم وجوودم درکت میکنم...دل ادم اتیشش میگیره..من تنها کسی که ارزومه به بدترین شکل ممکن بمیره اینه

چیو ندیدی عزیزم دنیا عادل ترین چرهه رو دارهمهربونی کنی مهربونی میبینیظلم کنی ظلم میبینیالبته هرکدوم ...

من که قبول ندارم ،،تاحالا ظالم های دوروبرم روناراحت ندیدم،خوش وخرم زندگی میکنن

من خیلی مهربونم واسه تعریف ازخودم نمی‌گم ،،واقعا شده بزرگترین بدبختیم باهمه خوبم،یه مگس رو هم نمیتونم بکشم ،وقتی میرم کوهی یا جنگلی حتی مورچه ای رو که آب میبره نجات میدم ولی همونی که من کمکش کردم بزرگترین ضربه هاروبه من میزنه ومن همچنان عاقل نمیشم😢

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

چقدر پستن😢

پیش رفیقاش میرفت از من بدگویی😞 من موقع ازدواج ۲۲ سالم بود زنش ۳۵ خودش ۴۰ 

ده سال گذشت هیچیشم نشد خونم از دماغش نیفتاد 

زن عفریته ش بلاها سر من اورد خودشم که به قول خودمون ج.نده ریش داره

بله.... و کارای بدتر دیگه...

فقط از خدا میخام ب رله راست هدایتش کنه 

چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم  بگیر

رد خور نداره 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بیشتر از ۲۰ ساله یه زن عوضی زندگیمونو بهم ریخت و باعث خیانت بابام به مادرم شد چقدر حق من و مادرمو و ...

و عمر مادرت با غصه سپری شد

مامان منم عمرش الکی داره میره

من‌الان ۳۳ سالمه و از بچگی بابام و الانم پسرش..کامل استرسی شدیم..

اینقدر دلم سیاه شده که فقط ارزوی مرگشو به بدترین شکل ممکن دارم ولی همه جا میره با سرعتم میره ولی انگ ...

عزیزم چون دادشتونه از خدا بخواه براش دعا کن

خدا بهش نظر کنه، امام حسین بهش نظر کنه، تغییر مثبت کنه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍