2777
عنوان

بچهایی که فردا کنکور دارین🥸

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

چطوری طبقش پیش میری؟

منظورم اینه چطوری تو برنامت تنظیمش میکنی؟ چون مسخص نیست تو هر جلسه قراره چی تدریس بشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
چطوری طبقش پیش میری؟منظورم اینه چطوری تو برنامت تنظیمش میکنی؟ چون مسخص نیست تو هر جلسه قراره چی تدری ...

والا من تا الانم همشو ندیدم یه سری مشکلات دارم وقت نشد

اما اگه ازمونی چیزی میری بودجه اونو میگی اصلا با فیلم نمیشه پیش رفت 

من خودمم هنوز جدی نخوندم مثلا روزی ۹ ساعت بگم میخونم هنوزم دستم راه نیوفتاده

اگه توهم اینجوری نگران نباش فعلا همه همینیم

والا من تا الانم همشو ندیدم یه سری مشکلات دارم وقت نشداما اگه ازمونی چیزی میری بودجه اونو میگی اصلا ...

نه میدونی منظورم چیه

اینکه تو باید فیلم ببینی بعد مرورش کنی و تست بزنی

در حالی که مشخص نیست از قبل توی اون جلسه چی تدریس میشه تا جلسه تموم شد بعدش مشخص میشه

من امسال دوازدهم بودم ولی سال بعد با شما مجدد کنکور میدم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
نه میدونی منظورم چیهاینکه تو باید فیلم ببینی بعد مرورش کنی و تست بزنیدر حالی که مشخص نیست از قبل توی ...

اگه میخوای طبق فیلم پیش بری

اول فیلمی که هراستادی میگه چه برنامه ای داره چجوری میخواد پیش بره

بعد مثلا پایان هر فیلم تکلیف میده

تو مثلا مثال میزنم امروز اومدی زیست ۳ تا صفحه اول فیلم دیدی همونو تمرین کن که اوکی باشی تا فیلم بعدی

امیدوارم درست متوجه شده باشم😁

شما که تجربت بیشتره اگه نصیحتی چیزی هست خوشحال میشم بگی🥲

اگه میخوای طبق فیلم پیش بریاول فیلمی که هراستادی میگه چه برنامه ای داره چجوری میخواد پیش برهبعد مثلا ...

هنوزم متوجه منظورم نشدی

ولی ممنون عزیزم😍😁😂حالا خودت بعد تو برنامه ریزی متوجه میشی

تجربم اینه اگه امسال تلاشتو کنی خیلی راحت قبول میشی

من اشتباه کردم دوازدهم یه مسیر دیگه رو رفتم ولی تهش فهمیدم اشتباه کردم

متولد ۸۶ یا ۸۷؟

کاش الان دوازدهم بودم هققق🥲😂

هنوزم متوجه منظورم نشدیولی ممنون عزیزم😍😁😂حالا خودت بعد تو برنامه ریزی متوجه میشیتجربم اینه اگه ام ...

میشه یه جور دیگه بگی😂کنجکاو شدم بدونم 

من الانشم ناامیدم🥲هیچی یادم نیست

ازمونای قلمچی بورسیه‌شدم ولی فول نیستم که همینجوری باید برم بدم

میدونی هنوز نمیدونم چیکارکنم

میشه یه جور دیگه بگی😂کنجکاو شدم بدونم من الانشم ناامیدم🥲هیچی یادم نیستازمونای قلمچی بورسیه‌شدم ولی ...

ببین عزیزم تو برنامه هفتگی باید بزاری فلان روز فیلم فلان کلاس و بعد بازه مرور بزاری و تست بزنی و...

ولی وقتی ندونی توی اون جلسه قراره چی تدریس بشه چطور میخوای توی برنامه مبحث مشخص کنی که بخونی؟

بعد از ابنکه هر جلسه برگزار شد مشخص میشه توی اون جلسه چی تدریس شده که نمیشه بر اساسش برنامه هفتگی نوشت

توی تابستون اصلا آزمون نده

آزمون واسه کسیه که پایه قوی داره و فقط میخواد جمع بندی کنه

ولی تویی که میخوای فیلمای اشتراک الماس رو ببینی باید طبق همون پیش بری

ببین سوال بپرس جواب میدم و راهنماییت میکنم نمیدونم چی بگم

ببین عزیزم تو برنامه هفتگی باید بزاری فلان روز فیلم فلان کلاس و بعد بازه مرور بزاری و تست بزنی و...و ...

اها برنامه هفتگی منظورته

اره اصلا مشخص نیست نمیتونی بفهمی منم یکم بخاطر این اذیت میشم 

اخه بورسیه شدم گفتن از ۳ مرداد بیا چجوری بگم نمیام؟🥲

اها برنامه هفتگی منظورتهاره اصلا مشخص نیست نمیتونی بفهمی منم یکم بخاطر این اذیت میشم اخه بورسیه شدم ...

خب برو اگه میتونی بخونی بودجشو ولی اگرم نمیتونی باز برو ولی خب برات نتیجه مهم نباشه

خب برو اگه میتونی بخونی بودجشو ولی اگرم نمیتونی باز برو ولی خب برات نتیجه مهم نباشه

ببین بافیلم که نمیشه ازمون بدی بودجشون مثل هم نیست

خودم میام طبق بودجه بخونم ولی سخته .. 

موندم چیکارکنم یعنی میخوام گریه کنم

ببین بافیلم که نمیشه ازمون بدی بودجشون مثل هم نیستخودم میام طبق بودجه بخونم ولی سخته .. موندم چیکارک ...

منم همینو گفتم

اشتباه نکن خوب فکر کن