2777
2789
عنوان

شبا چطوری نامزدمو بپیچونم

2188 بازدید | 93 پست

اخرشبا تا نزدیکای یک و دو مامانم اینا میزنن بیرون من خونه میمونم پارتنرمم انتظار داره از وقتی خانوادم‌میرن بهش زنگ بزنم حرف بزنم تا وقتی برمیگردن گاهی وقتا دیگه حرف کم میاریم نمیدونیم چی بگیم شاید من دلم بخواد ب کارای دیگمم برسم یذره تنها باشم نمیشه همش تا وقتی خانوادم برمیگردن با پارتنرم حرف‌بزنم 

چطوری چه بهونه یا حرفی بهش بگم ک ناراحت نشه و یا بهش برنخوره ؟ حداقل نیم ساعت یساعت حرف بزنیم نه سه ساعت

..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون از کجا میفهمه مامان بابات کی میرن کی میان خوب نگو بگو خونه ان

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دیرتر زنگ بزن

پیام بده بگو مثلا تا فلان ساعت حموم برم برگردم زنگ بزنم

یا ظرفارو بشورم

لباسارو پهن کنم

و....

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خب نگو مامان بابات خونه نیستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دیرتر زنگ بزنپیام بده بگو مثلا تا فلان ساعت حموم برم برگردم زنگ بزنمیا ظرفارو بشورملباسارو پهن کنمو. ...

اره مگه اینکارو بکنم وگرنه انتظار داره چندین ساعت حرف‌بزنم خلوت نکنم باخودم

..

بگو شبا به روتین خاص داری مدیتیشن و...بعد برای همشون باید تایم بذاری مثلاً چهل مین که شد بگو عزیزم ب ...

خب به کارهات برس .نیم ساعت دیگه می خواد که خانوادت بیاد زنگ بزن این نیم ساعت و با پارتنرت صحبت کن

بگو مامانم ظرفت رو میسوره به من که بشورم 

یا مثلا بگو اتاقم کثیفه برم جمع کنم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همسایه ایم میبینه دیگه

خوبه نمیگه میخوام بیام خونتون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱