2777
2789
عنوان

یه مسلمون به من کمک کنههههه

157 بازدید | 14 پست

ولی من دارم دیوااانه میشمممم

آقا یکی به من بگه تست پوششی تثبیتی یعنییی چیییییی

من مشاورم تو برنامم گزاشه

یه پارت جغرافیا درس اول و دم تست پوششی و تثبیتی

یعنی درسنامه رو نخونم دیگه او یک پارتو کامل فقط تست بزنم ؟؟؟ 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از خودش نمیپرسی؟

اولش که رفتم پییشش برای ثبت نام یه کلیپ فرستاد همه رو توضیح داده بود اما من متوجه نشدم الان بخوام بپرسم یه هفته ه باز کارم عقب میوفته 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
یعنی نخون فقط تست بزن

یعنی درس اول و دوم و نخونم فقط تستاشو بزنمم یک ساعت و نیم اره؟

یعنی درس اول و دوم و نخونم فقط تستاشو بزنمم یک ساعت و نیم اره؟

اسی برا درصد گرفتن:

تعداد درست رو سه برابر میکنی منهای تعداد غلط

تقسیم بر (تعداد کل تست×۳) 

مثلا از ۲۰ تا  ۵ رو غلط و ۲ تا رو هم نزدی  جمعا ۱۳ تا درست که ضربدر ۳ میشه ۳۹ منهای تعداد غلط میکنی(نزده نه)  اینجا منهای پنج میکنی میشه ۳۴ تقسیم بر کل تستایی که زدی ضربدر ۳(۲۰×۳ که میشه ۶۰)   و در نهایت جواب بدست اومده رو ضربدر ۱۰۰ میکنی

متوجه شدی؟ 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یعنی تستایی که باعث شه چیزایی که خوندی تو ذهنت تثبیت بشه و اگه غلط بزنی ایراد نداره فقط درسنامه ای ک ...

میدونم اون روزی ک میخوام بزنم باید درسنامه رو مرور کنم یا فقط تست؟ 

بعد چه نوع تستایی رو من پوششی بگیرمشوون؟

اسی برا درصد گرفتن:تعداد درست رو سه برابر میکنی منهای تعداد غلطتقسیم بر (تعداد کل تست×۳) مثلا از ۲۰ ...

درصد و که مزنم تو قلمچی بهم میگع دیگع خودش

میدونم اون روزی ک میخوام بزنم باید درسنامه رو مرور کنم یا فقط تست؟ بعد چه نوع تستایی رو من پوششی بگی ...

تستایی که درسنامه رو تو مغزت تثبیت کنه و درسنامه رو پوشش بده

مثلا من خودم دیشب درسنامه زیست خوندم تست زدم چندتاشو گذاشتم الان بزنم که درسنامه دیشب برام یادآوری و تثبیت شه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

میدونم اون روزی ک میخوام بزنم باید درسنامه رو مرور کنم یا فقط تست؟ بعد چه نوع تستایی رو من پوششی بگی ...

بستگی داره از قبل خونده باشی یا نه. اگه خوندی از قبل تست بزن اون روز رو اگه نه روزنامه وار بخون. ولی همون روز تست نزن چون طبیعتا یادته. و همه رو هم درست بزنی فایده نداره چون یادت مونده ولی ممکنه متوجه نشده باشیش.

تستایی که بیشتر رو متن و جزئیات متمرکزه خودت کم کم دستت میاد