2777
عنوان

انقدر به قیافه ادم ها گیر ندید

367 بازدید | 15 پست

چرا تا میخواید یکیو بکوبید یا باهاش دشمن هستید سریع دست میزارید رو قیافش که دهنش کج پوستش قهوه ای دماغش گندست چشماش ریزه نکنید اینکارو چرا  اگه یکیو ببینید که قیافش استاندارد های زیبایی و نداره شوهر کرده سریع بهش حسودی میکنید قیافشو میکوبید تو سرش من تو این سایت کم ندیدم اینجور تاپیک هارو تو واقعیتم زیادن برای چی این همه قیافه مصنوعی و عملی زیاد شده بخاطر این جور ادماست که اعتماد بنفس بقیه رو ازشون گرفتن   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاً ، اگه خیلی خوشگل و داف نباشی ولی زندگی خوبی داشته باشی انگار ارث اونا رو خوردی !!!

متاسفانه حتی اگه خودتو داف و قشنگم کرده باشی باز میگن خراب ها شانس دارن مگر اینکه خیلی افسانه ای باشی  

فضای جامعه اس‌ دیگه کاریش نمیشه کرد 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

یادمه من عکسمو‌ پارسال  بود گذاشتم پروف تلگرام 

یادمه دوتا پسر اومدن 

یکی گفت چرا آرایش نمیکنی 

یکی دیگه گفت چرا عملی نیستی انگار براشون عجیب بود 

من بلاکشون کردم که برام مهم نیست 

اما الان یه مدته حس میکنم هرچی عملی باشی حتی زشت بهتره 

من پروفمو برداشتم اما به این نتیجه رسیدم 

اَز مَن،مَنیٔ مآند کِه دیگَر شُوق هیچ نَدآ

حالاشمامیگی از دشمنی اینطور میگن 

من تازه عروسی کردم اومدم محله جدید  همه فقط تمرکزشون رو قیافمه که چجوریم نظربدن  باشوهرم مقایسه کنن 

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

حالاشمامیگی از دشمنی اینطور میگن من تازه عروسی کردم اومدم محله جدید همه فقط تمرکزشون رو قیافمه که چ ...

لزوما از دشمنی نیست از فضولی و فرهنگ و حسودی و خاله زنک بازی و بیشعوری هست  

یادمه من عکسمو‌ پارسال بود گذاشتم پروف تلگرام یادمه دوتا پسر اومدن یکی گفت چرا آرایش نمیکنی یکی دیگ ...

پسر ها خیلیاشون طبیعی دوست دارن بحث عمل شده بود من گفتم میخوام عمل کنم گفتن اسکولی بری خودتو یک شکل بکنی الان خوبی خیلی از پسرها دوست ندارن   

از اتفاق چندورز پیش یکی توی سایت بهم گفت عکس پروفایلت منفوره،خواستم بدونی این حرفا تأثیری نداره،این ...

پروفایلت کیه چهره مهربونی داره ولی نمیشناسمش