2777
2789
عنوان

سطح سواد براتون مهم تره یا ازدواج

974 بازدید | 98 پست

بعضیا تو این سایت معتقدن اگه دخترا رو تشویق کنیم به بالا بردن سواد و مستقل شدن احمقیم و زر میزنیم...

این همه تاپیک هم که شوهره زنشو کتک میزنه و برای زن حاملش میوه نمیخره اصلا مهم نیست دوستان اصلا نه کتاب بخونید نه درس بخونید نه ارتباط اجتماعی داشته باشید نه مستقل بشین فقط و فقط منتظر باشین اولین خواستگار که اومد هر خری هم بود درجا قبول کنید...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حرفای شما منطقیه و من شخصا قبولش دارم 

تو تاپیک قبل ب استارتر گقتم ایم مساله شخصیه اصن نمیشه نسخه واخد پیچید یا تعیین تکلیف کرد 

البته سطح تفکرات  ایشون از ادبیاتش  پیدا بود 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

حرفای شما منطقیه و من شخصا قبولش دارم تو تاپیک قبل ب استارتر گقتم ایم مساله شخصیه اصن نمیشه نسخه وا ...

دقیقا

ببین حتی از درس خوندن و مستقل شدن دخترا هم بدشون میاد

بابا هم مستقل شدن خوبه هم ازدواج هر کدوم به وقتش

اینا میگن نه تو سن کم دختر باید شوهر کنه 

حقیقتا دیگه حالم ازشون بهم میخوره

یه عده خانم دیدم . تحصیل کرده شاغل و....

ولی از شوهر شانس نیاوردن .

شوهراشون اذیتشون میکنن .‌پولاشونو ازشون میگیرن و....

گفتیم طلاق بگیرید  .گفتن با بچه چیکار کنیم ؟  

این ادما هم هستن که وقتی میبینمشون میگم چه ارزش داره این تحصیلات و شغل ؟  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هیچوقت یادم نمیره

کلاس نهم بودیم آخرای سال یه آقایی رو آوردن برای مشاوره انتخاب رشته

گفت درس بخونید اگه خوب درس بخونید و به جایی برسید فردا به هر خری بله نمیگید

و واقعا هم راست می‌گفت خیلی ها رو دیدم که ازدواج کردند تا فقط یه آقا بالاسر داشته باشن خیلی ها رد دیدم که ازدواج کردن و نه میتونستن برگردن خونه پدرشون و نه هنر و شغلی داشتن که پشتوانه مالیشون بشه برای نجات خودشون از زندگی نکبتی

تو کتاب مدیریت خانواده ما از معایب زود شوهر نکردن نوشته بود که دختر دیدگاه حسابگرانه پیدا میکنه و سخت‌گیر میشه، حتی توی کتب درسی ما آینده نگری و تحقیق روی همسر آینده رو کاری غلط میدونن