2777
2789
عنوان

جاری پر سیاست

207 بازدید | 15 پست

چرا این قدر پنهان کاری میکنن الخصوص جاریم دوسال ناخن کاره من تازه ی جایی شنیدم😐😐😐😐

مگه پنهان کردن داره این چیزا من برام اهمیت نداره ولی بسیار متعجب شدم یا حقوق هاشن ده برابر کمتر میگن درصورتی کسی از من بپرسه حقیقت میگم اخه چرا دروغ 

اونایی سیاست دارن دلیل این رفتارای جاریم چیه معتقد مثلا ماهی و غذای خوب نباید واسه مهمون درست کرد نهااایت ی خوراک مرغ ولی من معتقدم پذیرایی خوب برکت میاره ن حالا اصراف 

واقعااا اینا سیاسته اگ هس یادم بدید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش منم اگه کاری بخوام بکنم نمیگم .

به محض اینکه تعریف کنی موج سر ها میاد به سمت زندگیت

هیچ وقت هم از کسی سوال میپرسم راجب کاراش .

ولی بابت پذیرایی اصلا موافق نیستم باهاش

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

صداقت و احترام رو با هم داشته باش، فرق دیگران رو بپذیر، به شنونده مناسب اعتماد کن، فضای مثبت ایجاد کن و انتظاراتت رو واقع‌بینانه نگه دار.

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

خب توقع زیادی داری

چرا باید حقوقشون به تو بگن 

خب چون تو میگی 

نباید توقع داشته باشی اونم بگه 

در رابطه با ناخنکاری آره واقعا سیاست داره  اینجور آدما میگن بزار موفق بشیم بد همه بدونن 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خب نگن چرا همش دروغ میگن

در مورد حقوق کسی نباید سوال بپرسه که طرف مقابل بخواد راستش رو بگه یا دروغ،ولی وقتی میپرسن گاهی نمیشه جواب نداد،منم ترجیهم اینه کمتر بگم تا کسی از پایین بودن درآمد خودشون ناراحت نشه یا باعث حسادت و داستانهای دیگه نشه

خب توقع زیادی داریچرا باید حقوقشون به تو بگن خب چون تو میگی نباید توقع داشته باشی اونم بگه در رابطه ...

من هیچ وقت راجب درامدش نپرسیدم جالبه برام دروغ زیاد میگن بعد خودشون ی جا خودشون لو میدن اگ بیان خونه ازشون خوب پذیرایی کنی پشت سرت هی میگن خوش ب حالش چقد پول داره

خب نگن چرا همش دروغ میگن

خب نپرسی ک دروغ نشنوید

دوس نداره توضیح بده

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

با واکنش اطرافیان راستشو بخوای منم مدنیه ترجیح میدم خیلی چیزها رو پنهان کنم ، دروغ نمی‌گم ولی دلیل هم نمی‌بینم هر کاری رو به همه که تاثیری تو زندگیشون نداره توضیح بدم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦