اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم قبل بچه دارشدنم ۷ سال شاغل بودم ولی بعداز بارداری دیگه نرفتم وضعیت مالیمونم عالی نیست ولی خب حس میکنم دخترم الان بیشتر به محبت نیاز داره تا پول تصمیم گرفتم وقتی دخترم مدرسه یا پیش دبستانی رفت ساعتی که مدرسه است رو منم برم سرکار هم دستم تو جیبم میره هم بچه تنها نیست دیگه اون موقع الان دخترم یکسال وچهارماهشه قبلا بیشتر دوست داشت با خواهرم بازی کنه یا به مامانم بیشتر میچسبند ولی الان چون دیگه میفهمه همش پیش منه میچسبه بهم دوست داره من باهاش بازی کنم شماام اگه شرایط مالیتون تا حدی آکی هست فعلا از بیمه بیکاری استفاده کن و خونه بمون عزیزم
قزبونت عزیزم ببین به کارفرما شرایطت رو بگو بگو پسزم کوچیکه اذیته نیستم اگه ممکنه برام ترک کار بزن یجور که یعنی کار فرما اخراجت کرده بعد با نامه میره اداره تامین اجتماعی اونجا مدارک میبری یسری کار اداری داره انجام میدی بعد سه ماه طبق قانون کار حقوق میگیری و اون سه ماهی که ندادن رو یکجا میدن بهت ...واینکه شما چندساله الان سابقه کار داری هم مهمه اگر دوسال داشته باشی یکسال ونیم فکر میکنم بهتون میدن بیمه بیکاری من خودمم داروخانه کار میکردم کارفرمام کمکم کرد برام ترک کار زد که یعنی خودش نیاز نداره دیگه نیرو راحت بیمه بیکاری گرفتم و توبارداری و بعد زایمان استراحت کردم