ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من 22 سن داشتم یه بچه 14 ماهه یکی هم دنیا اومد ومن وسط این دوتا سز دوتا جراحی سخت یکی کیسه صفرا باعفونت شدید یکی هم لثه داشتم و بعدش وسواس فکری گرفتم و داروخوردم زمان کرونا بود ویه شوهر حیوان وادامه دادم ومیدم الان من شغل تورو داشتم پادشاهی میکردم یه کارلازم دارم 15 تومن ماهانه بیاد دستم با بچه هام فرارمیکنم ازاین خونه
من 22 سن داشتم یه بچه 14 ماهه یکی هم دنیا اومد ومن وسط این دوتا سز دوتا جراحی سخت یکی کیسه صفرا باعف ...
عزیزم خدا کمکت کنه، ولی اگه می تونی با شوهرت خوب باش و اونم آرومش کن، اگه شوهرت خوب باشه و تو مسیر کار نیفتی خیلی برای خودت و بچه هات بهتره، البته روحیه ها متفاوته اما من داغونم
ادما با هم فرق دارن من مامانم خانه دار و به شدت وابسته به منه برای هرکاری و هیچ دوستی نداره اما خب م ...
اینکه مادر شما دوستی نداره و وابسته به شماست ربطی به شاغلی و خانه داری نداره،مادر من کارمند بود اتفاقا اصلا با دوست و همکار زیاد رابطه نداره،ولی مادرشوهرم خانه داره کلا همش بیرونه صبح تا شب میره میگرده باهاشون و مسافرت میره،آدما باهم فرق دارن اینو در نظر داشته باش..صحبت استارتر هم بودن در کنار بچه ی شیرخوارشه، این موضوع زمین تا آسمون فرق داده با صحبت شما
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور
من قراره هیات علمی دانشگاه بشم بنظرت کار درستی میکنم ؟ پسرم سه سالشه
به سلامتی. نمی دونم. من خودم دوست دارم تو تمام مراحل کنار پسرم باشم. از هر لحظش لذت ببرم، اگه خدایی نکرده مریضه خوب ازش مراقبت کنم، وقت بذارم باهاش بازی کنم. دغدغه کار و همکار و فضای اداری و اینا رو نداشته باشم، اما من خستم یا نیستم
شوهرت اگه بهت پول بده خوبه خونه داری کنی و ملکه ی خونه خودت باشی والا چی از این بهتر صبح ساعت ده یازده پاشی شبم هروقت دلت خواست بخوابی،اما اگه شوهرت خسیسه مثل یه سری کاربرای اینجا که شوهرشون پول نمیده برن دندونشونو درست کنن ،بری سرکار به نفعته،ارزش داره از خوابت بزنی ولی پول توی جیب خودت باشه،ولی برای بچت وقت بذار نذار کمبود حس کنه،صبح تا ظهر سرکاری بعدظهر باهاش دو سه ساعت بازی کن،شبم قبل خواب یه ساعت بازی کن ،میدونم سخته ولی از عذاب وجدانت کم میکنه،قهوه هم صبح و ظهر چند شات بخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور
من خودمم شاغلم میفهمم چی میگید اما اخر هفته ها که میتونید با بچه تون باشید
اگر فشار کارتون زیاده و خیلی خستگی داره که قطعا خیلی اذیت میشید و نمیتونید بعد از سرکار پرانرژی باشید. اگر همسرتون از نظر مالی ساپورتتون میکنه از کار تا وقتی بچه بزرگ شد بیاید بیرون