2777
2789
عنوان

دلم برای بچه م کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز اینننن همه افراد کارمندن و بچشون میره مهد

الان غصه میخوریا

بزرگتر بشه خداتو شکر میکنی که سرکار رفتی و پول در اوری و نیاز بچه رو تامین کردی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دو روز همسرم، یه روز مادرم منظورم اینه من پیشش نیستم.

بزرگ  میشه نگران نباش

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
به پولش که نیاز دارم، اما حس بدی که میگیرم که پیش بچم نیستم خیلی عذاب آوره. می ترسم کارمو ول کنم بعد ...

مادر منم کارمند بود سخته ولی امکاناتی و برامون فراهم کرد که از زحمات اون موقعش بوده و ما همیشه ازش ممنونیم.تو هم اگه نیاز داری دیگه عذاب وجدان نداشته باش.

یعنی من که هفته بعد باید برگردم سرکار الان این تاپیک رو میبینم. واقعا درکت میکنم و خیلی غصه میخورم. احساس میکنم اگه من نباشم به بچه ام خیلی سخت میگذره. از این طرف هر خانومی اطرافم میبینم میگه برگرد سرکار، ولی خودم اصلا اوکی نیستم. همسرم هم میگه نرو. ولی خیلی میترسم پشیمون شم. سنم هم بالاست، میترسم نتونم کار خوب ‌پیدا کنم. 

بچه گناه داره از همه بیشتر شیرینیشه ک هر روز بامزه تر میشه نباشی ببینی حسرت میخوری ،اگه از سرکار میای سعی کن انرژی بذاری بعدظهر تا شب براش جبران کن باهاش وقت بگذرون

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

یه مادر مستقل که تو جامعه هست و کل زندگیشو فقط نریخته پای بچه ش خیلی میتونه در اینده الگوی خوبی باشه به نظرم

وقتی میرین خونه کل تایمتون و برای بچه بذارید و روزهای تعطیل و حسابی باهاش بازی کنید

شرایط تمام مادران شاغل همینه.   مامان منم معلم بود خیلی از سر و ته تربیت من و داداشم زد.  منم درس خوندم شاغل بودم ولی بچه دار که شدم دیگه نشستم خونه.  اصلا دلم نمیخواد بچم کمبودای منو احساس کنه