2777
2789
عنوان

دلم برای بچه م کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 66 پست
یه مادر مستقل که تو جامعه هست و کل زندگیشو فقط نریخته پای بچه ش خیلی میتونه در اینده الگوی خوبی باشه ...

من از مامانم الگو گرفتم که خانه دار باشم🙄  اون شاغل بود یا سرکار بود یا خسته و بی حوصله.  هیچوقتم رابطه خوبی با مامانم نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لذت ببر از شغلت پول باشه با بچه وسایل میخری ذهنت آروم چیزی بخواد پول نباشه گیج میزنی پول باشه عصرا ب ...

خستگیشو چکار کنم؟! بدم میاد مثل برده ها شدم. از زندگیم لذت نمی برم. واقعا کار کردن برای زن ظلمه

یعنی من که هفته بعد باید برگردم سرکار الان این تاپیک رو میبینم. واقعا درکت میکنم و خیلی غصه میخورم. ...

من اگه جسارتشو پیدا کنم که نرم سر کار تا عمر دارم دیگه پی کار نمی رم. اگه خودمون خونه داشتیم و یکم اوضاعمون بهتر بود اینقد گیج نمی زدم که برم یا نرم

من از مامانم الگو گرفتم که خانه دار باشم🙄 اون شاغل بود یا سرکار بود یا خسته و بی حوصله. هیچوقتم ر ...

ادما با هم فرق دارن من مامانم خانه دار و به شدت وابسته به منه برای هرکاری و هیچ دوستی نداره اما خب مامان دوستم که شاغله کلی دوست و همکار داره و هر اخر هفته با اونا بیرونه و کاملا مستقله و دوستم نگران تنهایی مامانش نیست و اونم به تفریح خودش میپردازه

یه مادر مستقل که تو جامعه هست و کل زندگیشو فقط نریخته پای بچه ش خیلی میتونه در اینده الگوی خوبی باشه ...

یه مادر خسته کی میتونه از بودن با بچش لذت ببره؟!

شرایط تمام مادران شاغل همینه. مامان منم معلم بود خیلی از سر و ته تربیت من و داداشم زد. منم درس خو ...

فقط یه سال اول که رفتم سر کار بچه دار نبودم و این دغدغه ها رو نداشتم. الان مثل اسیرم