2777
2789
عنوان

😥😥از وقتی بچه اومد...

1288 بازدید | 94 پست

دقیقا ماه پیش این موقع تایپیک زدم پسرم ۱۱/۱۱بدنیا میاد😁😁😁

امروز که ۱۱ شد یک ماهش پدرم و درآورده

هر دو ساعت شیر آروع پوشک😣

کار خونه 

شب تا صبح بی خوابی

شوهر داری 

هیچ کاری رو روال نیست

از بی نطمی متنفرم و هیچی دیگه رو برنامه نیست😭

تقریبا از یکسالو نیم ب بعد ب همت خودت همه جی دزست میشه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مباركهههه عزيزم، اينا سختياى شيرين زندگيهههههه😍

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
مبارکه عزیزم.عادت میکنی.منم مشکلم همین بود.اما الان شیرینی هاشو که میبینم سختی هاش یادم میره.فقط مون ...

والا جاریای من الان 3 تا 3 تا دارن و همشون همو میزنن و بزرگ میشن . اخلاق تا اخلاق داریم 😂😂. البته بمن میگن باای اخلاقت بچه نیار اگرم اوردی نذار قاطی اینا بشه که سکته میکنی 😂😂😂

یه خانواده آمریکایی هستم که ۵ قلو دختر دارن + یه دختر بزرگتر. زندگی اونارو تو یوتیوب یه دور نگا کن حتما. یجوری راحت آدم کیف می کنه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

من دخترم چهار سالشه الان درکت میکنم که چی میگی 

ایتقدر اذیت شدم دو سال اول که نگو 

به قول خودت هیچ کاری نظم و برنامه نداشت ۲۴ ساعت در خدمت بچه صبح تا شب هم گریه میکرد به خدا دوست داشتم سر به نیستش کنم 

الان تازه یکم عاقل شده دخترم 

واقعا داغونم کرد 

ولی الان میبنم که خیلی ناشکر بودم 

الان تازه لذت بچه داشتن رو دارم درک میکنم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دوستمون راست میگه منم فکر خودکشی به سرم میزد 

فکر کن یک سال تموم نتونستم تنها تا سر کوچه برم 

هوا هم سرد بود شیش ماه اول بچه 

فقط گریه میکردم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دوستمون راست میگه منم فکر خودکشی به سرم میزد  فکر کن یک سال تموم نتونستم تنها تا سر کوچه برم&n ...

اي بابا آدم اينجوري منصرف ميشه از بچه آوري

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

یا ابلفضل......

خدا ميدونه من چي كشيدم

پسرم الرژي و ريفلاكس شديد داشت و اصلاااا نميخوابيد

فقط گاهي از شدت خستگي بيهوش ميشد

پيش صدتا از استاداي فوق تخصصمونم بردم رژيم اينا ميدادن ولي فايده نداشت گفتن فقط بايد صبر كني

يه بار يه هفته بود كلا سه ساعتم تو اون هفته نتونسته بودم بخوابم شده بودم پوست و استخون

كمك هم داشتم ولي انقدر استرس داشتم نميتونستم از استرس بخوابم وقتي صداي بچه ميومد

نزدیک تولد یک سالگیِ خوشگل پسرمه و منم این روزا خیلی خستم...خونه بهم ریخته، آشپزخونه بهم ریخته، اتاق خوابا بهم ریخته... فکر کنم تازه دو سه ماهه که میگم بچه‌‌داری واااقعا سخته...تا قبلش سخت بود ولی دلم نمیومد این حرف‌و بزنم... الآنم یه‌کم غصه میخورم و زود فراموش میکنم... بزرگ میشن دلمون واسه این روزا تنگ میشه.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋