2777
2789

اگر بود این حق کاربر هست که تاپیک رو فورا حذف کنه 

یا درخواست لغو کاربری بده و دیگه کاربریش دیده نشه 

اینجا کوچکترین احترامی برای کاربر ها قائل نیست 

فقط به فکر چرخوندن سایت و تبلیغه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با کوچکترین انتقادی هم فورا لغو کاربری میزنن درحالی که کسی که میاد فحش میده بی احترامی میکنه نژاد پرستی میکنه همینطوری تو سایت میچرخه و به کاراش ادامه میده

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

همه این رو میدونیمولی ادمایی که اینجا میبینی غمگین تر از اونی هستن که بتونن سایت رو ترک کنن

درست میگی 💔

تاپیک توسط کاربرا حذف میشد دیگه دروغگوها شناسایی نمیشدن که

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ملت یه عمره یاد گرفتن با تحقیر و توهین زندگی کنن

چه توی خانواده و فامیل چه توی اجتماع

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

نشن واجبه شناسایی شن ولی ادما بخاطر ی نظر سنجی لو برن مگه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

اع نگووپروفایل گوگولی موگولی اگوری پگوری گذاشته واسه ملتدیگه انتظاراتتون خیلی بالاست😐سایتای دیگه پر ...

اره نیمه پر لیوان رو ما هرگز نمی‌بینیم چون یاد گرفتیم همیشه ناراضی باشیم😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

نشن واجبه شناسایی شن ولی ادما بخاطر ی نظر سنجی لو برن مگه

من واسم مهمه وقتمو تو تاپیک دروغگوها هدر ندم مث فزوعی خوقاق

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

حداقل وقتی درخواست میدی بهشون پاک کنن ، روزهای زوج به جز دوشنبه ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه و ۱۸ ثانیه و پنج صدم ثانیه

2790
2778
2791
2779
2792