2777
2789
عنوان

دوست شوهرم مولتی میلیاردر هست

2457 بازدید | 76 پست

دوستم چند ساله ازدواج کرده شوهرش فقط۳۰ سالشه , حساب کنید یه کارخونه خیلی بزرگ و مشهور داره ، بهترین نقطه شهر یه خونه ۴ طبقه ۵۰۰ متری داره ( کل ساختمون مال اونه ) ، چنتا خونه دیگه هم داره ، ماهی چندین میلیارد درامد دارن ، ۳ ماشین بنز و پورشه و لامبورگینی دارن تو پارکینگ ، بهترین برند هارو میپوشن ماهی فقط صد میلیون خرج خودشه و هر سال دو بار کشور های خارجی میرن کشوری نمونده که ندیده باشن ، یه عطر میرن میخرن ۶۰ میلیون کارت میکشن ، بچه دار که شدن یک میلیارد فقط سیسمونی هزینه برداشت ، خونشو ببینید کاخ شاه جلوش کم میاره  و ....

بعد میگه شوهرم از بچگی با برادرش کار کرده و همه این ثروت رو خودش بدون کمک پدر و ... به دست اورده اولش هیچی نداشتن !

چرا من نمیتونم باور کنم یه پسر ۳۰ ساله بتونه همه اینکارارو تنهایی بکنه 🙂🙂

واقعا میشه یا ماها خیلی بی عرضه تشریف داریم !؟

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چطوری اون با همسر تو دوسته؟!

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

میشه بپرسم شغلشون چیه

کارخونه داره 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎