2777
2789

صبحا ساعت چند بیدار میشین و تا چند میخونید 

چندساعت میخونید 

چقدر از مطالب رو تاحالا خوندید 

رشته تون و هدفتون چیه 

بیایید یکم بهم انگیزه بدیم🤭🧡🦋

من خودم رشتم انسانیه و هدفم فرهنگیان 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دعا کنید اگه منم به صلاحمه و میشه شروع کنم🥲❤️تو بد شرایطی گیر کردم

عزیزم هدفت و رشتت چیه؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندون ...در حال حاضر پرستارم و مسئله ازدواجم به تداخل خورده ...😭

عزیزدلممم 🥺🤍 

چله سوره حشر بهت پیشنهاد میکنم به همراه سوره یس

منم انسانیم فرهنگیان میخوام تو چقدر خوندی

میایی باهم بخونیم؟!

از هر درسی تیکه تیکه خوندم 

یعنی کامل نکردم 

پایم ضعیفه 🥲🤌

نامزدم هیچ جوره راضی نیست یا باید قید اونو بزنم یا قید هدفم رو ..

دورت بگردم 🥺

چ سخت ....

ان شاالله که نامزدت راضی بشه 

قربون مهربونیات قشنگمم الهی آمین

تمیذاره کنکور بدی؟ چرا به اون چه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

قربون مهربونیات قشنگمم الهی آمین

سلام خوبین

میگم من بخام تجربی کنکور زدم.. ارزش داره ب نظرت؟؟۸۳ای هستم..دیپلم انسانی..سخته چجوره رشتش.. البته ۲سال تجربی بودم منظورم کنکور و این شرایط هست..میشه راهنمایی کنی منو؟؟فدات

برا چی خوبه؟؟همزمان بخونم؟؟

حشر برای رفع مشکلات سخت و گره خورده هست 

یس که خیلی عالیه ازش خیلیی جواب گرفتم یجایی خونده بودم هرسوره ایی موکل های قرانی داره که وقتی شما اون سوره رو میخونید به نیتی که دارید بهتون کمک میکنند 

واقعاً بخوام بهت بگم از سوره یاسین معجزه ها دیدم!!

هروقت نیت کردم همون چندروز اولی حاجتمو گرفتم 

حالام نیت کردم ۶۰ تا بخونم به نیت حمزه سیدالشهدا برای موفقیت تحصیلی 

ان شاالله که برای شماهم جواب میده🤍